Gootti.net

Gootti.net: Aihe: aeon sable

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen aeon sable. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen aeon sable liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=aeon-sable

Muisteloita ja kuvia edellisestä Wave-Gotik-Treffenistä

Seuraavan kerran Wave-Gotik-Treffen järjestetään 18.–21. toukokuuta. Paikkana on jälleen Saksan Leipzig. Joka vuosi vuodesta 1992 alkaen järjestetty monipäiväinen tapahtuma on muodostunut Euroopan, ehkä jopa maailman, suurimmaksi goottifestivaaliksi. Viime vuosien WGT:ssä on esiintynyt reilusti yli 200 bändiä ja artistia. Edellisvuoden Wave-Gotik-Treffenin esiintyjäkaartiin kuului kaiken kaikkiaan 231 nimeä. Seuraavassa on kuvitettu yhteenveto viime kesän WGT:stä.

Lue koko julkaisu…

Wave-Gotik-Treffen tänä vuonna 2.–5. kesäkuuta

Jokakesäinen, maailman suurin goottien tapaaminen järjestetään tänäkin vuonna Leipzigissa. Vuosittain Suomestakin iso joukko scenen harrastajia suuntaa kulkunsa Wave-Gotik-Treffeniin. Lisäksi melkein jokaisena kesänä esiintymässä on ollut myös suomalaisia artisteja, tällä kertaa ainakin yhtyeet Masquerade ja Virgin In Veil.

Lue koko julkaisu…