Gootti.net

Gootti.net: Aihe: agnosia

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen agnosia. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen agnosia liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=agnosia

Lumous Gothic Festival XVIII

Tämän vuoden Lumous Gothic Festivalin ohjelmatarjontaan kuuluu taidenäyttely, sauna, runoklubi, myyjäiset, suomalaisesta kansanperinteestä kertova luento, ja tietenkin runsaasti elävää ja levymusiikkia. Goottifestivaalin tapahtumapaikka on Tampere — festivaalilla ei ole yksittäistä rajattua aluetta, vaan tapahtumia on ympäri kaupunkia. Useimpiin tapahtumiin on 18 vuoden ikäraja. Pääsylippuja maksullisiin tapahtumiin voi tilata suoraan Lumouksen nettisivuilta osoitteesta www.lumousfestival.fi.

Lue koko julkaisu…

Lumous Gothic Festivalin esiintyjiä jo nimetty

Tampereella 12.–15. heinäkuuta järjestettävään Lumous Gothic Festivaliin kutsuttujen yhtyeiden nimiä on jo ryhdytty paljastamaan. Niistä on kerrottu maaliskuun varrella Lumouksen Facebook-sivuilla. Tähän mennessä on paljastettu, että goottifestivaaliin osallistuu yhdysvaltalais-itävaltalainen Randolph’s Grin, kotimainen Chaos Research sekä Agnosia, ja eurokiertueelle kesällä ryhtyvä brittiryhmä Auger, ja ranskalainen The Doctors.

Lue koko julkaisu…