Gootti.net

Gootti.net: Aihe: autoclav1.1

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen autoclav1.1. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen autoclav1.1 liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=autoclav1.1

Autoclav1.1: "Makeshift Splint"

Sinapinkeltaista taustaa vasten mustia tahroja. Kuvan ylävasemmalla lukee Autoclav1.1 valkoisella ja sen vieressä oikealla mustalla värillä "Makeshift Splint". Julkaistiin 8.6.2018

Autoclav1.1:n uusi albumi julkaistiin kesäkuussa WTII Recordsin voimin. IDM:ää, ambienttia ja electroa sisältävällä levyllä on tasan 10 englanniksi esitettyä biisiä. Niistä monet käsittelevät arkielämän raastavuutta, sitä kuinka pienet asiat voivat tuntua valtavan turhauttavilta. Esimerkiksi biisi "Line Fatigue" saattaa viitata kuinka ohjelmakoodin lukeminen tietokoneen näytöltä uuvuttaa silmät ja mielen.

Lue koko julkaisu…

Autoclav1.1: "Werewolf Country"

Piirros ihmismäisestä ihmissuden naamavärkistä, joka irvistelee ja näyttää häijyltä. Julkaistaan 9.6.2015

"Werewolf Country" -albumin kansikuvaksi mörrimöykyn valinnut Autoclav1.1 on elektronista musiikkia ja IDM:ää soittava yhden miehen bändi. Tony Youngin yhtye julkaisee synkän, salaperäisen albuminsa kesäkuussa 2015. Levyn julkaisijana toimii WTII Records. Edellisen albuminsa, 10 biisin pituisen "Ten.One.Point.One"-levyn, Autoclav1.1 toi fanien nautittavaksi viime vuoden kesäkuussa.

Lue koko julkaisu…

Wave-Gotik-Treffen 2010.

Wave-Gotik-Treffen on maailman suurin goottitapahtuma, joka järjestetään vuosittain alkukesästä Saksan Leipzigissä. 19-vuotisesta historiastaan huolimatta WGT:n järjestelyt ovat varsin kummallisia. Buukatut bändit ilmoitetaan vasta pari kuukautta ennen festareita. Tiedotus on muutenkin aika huteralla pohjalla. Silti se vetää paikalle nykyisellään reilut parikymmentätuhatta goottia. Ulkomaanelävälle huono tiedotus on ongelmallista siksi, että jos mielii saada edulliset lennot ja majoituksen, ne joutuu varaamaan jo alkuvuodesta, jolloin ei vielä tiedä tapahtuman tarjonnasta mitään. Jos kyseessä olisi joku muu tapahtuma, en luottaisi festariin, jolla on WGT:n kaltaiset nettisivut. Hyvän maineen ansiosta lennot tuli kuitenkin varattua jo tammikuussa.

Lue koko julkaisu…