Gootti.net

Gootti.net: Aihe: cardinal noire

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen cardinal noire. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen cardinal noire liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=cardinal-noire

Cardinal Noire: "Deluge"

Mustaa taustaa vasten valkoisella värillä Cardinal Noiren nimi pystysuuntaisesti. Seassa punaisia viivoja ja juovia. Julkaistaan 25.1.2018

Lappeenrantalaisen Cardinal Noiren uusi studioluomus on "Deluge", digitaalisesti ja CD:nä julkaistava annos electro–industrialia. Se tulee myyntiin myöhemmin tammikuussa, mutta sen voi tilata jo nyt ennakkoon yhtyeen BandCamp-kaupasta. Bändin debyyttialbumi, nimeltään "Cardinal Noire", julkaistiin italialaisen EK Productin kautta kolme vuotta sitten.

Lue koko julkaisu…

Seuraava Club Bella Morte perjantaina 3. huhtikuuta

Huhtikuun kolmantena järjestetään kymmenettä kertaa Club Bella Morte. Klubitapahtumaa vietetään Tampereella Ravintola Laternassa osoitteessa Puutarhakatu 11. Illan tekee erikoiseksi se, että aikaisemmin samana päivänä on järjestetty goottikirppis, jossa klubin DJ:t tulevat viihdyttämään shoppailijoita. Lisäksi sama ilta toimii Machine Parkin uuden kiekon julkaisujuhlana.

Lue koko julkaisu…

Cardinal Noirelta albumi 23. tammikuuta

Harmaasävyinen kuva, jonka keskellä valkoista taustaa vasten abstrakteja väritahroja. Julkaistaan 23.1.2015

23. tammikuuta julkaistava Cardinal Noire" on kahdeksan biisin annos electroa ja industrialia. Kiekko kuuluu kotimaiselle Cardinal Noire -yhtyeelle. Tällä debyyttialbumilla yhtye kattaa hyytävän annoksen monimutkaisia biisejä. Levyn julkaisee EK Product.

Bändi tullaan näkemään Helsingissä, kun Club Infektio järjestää ystävänpäiväjuhlat 13.2. PRKL Clubin tiloissa. Tapahtumassa nähdään Cardinal Noiren live-esiintyminen ja kuullaan levymusiikkia emanonilta, VoyVodilta sekä HexexeNiltä.

Lue koko julkaisu…