Gootti.net

Gootti.net: Aihe: empirion

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen empirion. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen empirion liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=empirion

Empirion: "I Am Electronic / Red Noise"

Tummanpunaista ja keltaista väriä taustalla. Niiden päällä valkoisella värillä Empirion-logo. Julkaistaan 21.9.2018

Englantilaisen Empirionin uusi EP julkaistaan syyskuussa kaksipuolisena vinyylinä, jossa on kaiken kaikkiaan neljä biisiä, sekä kuuden kappaleen kokoisena CD-vaihtoehtona. Julkaisulla, jonka nimi on "I Am Electronic / Red Noise", Empirion esittelee tulevaa "Resume"-nimistä albumiaan. Se on sekoitus technoa ja industrialia. Levy-yhtiö Dependentin mukaan EP:n kappale "I Am Electronic" edustaa tanssittavaa Empirionin puolta, kun puolestaan "Red Noise" on industrial-juuret kasvattanut EBM:n ja IDM:n hybridi.

Lue koko julkaisu…

Empirion liittoutui Dependentin kanssa

Vuonna 1993 perustettu brittiyhtye, industrialia ja technoa yhdistävä Empirion, solmi tulevaa albumiaan ajatellen levytyssopimuksen Dependentin kanssa. 1990-luvun puolessa välissä bändi teki useita levyjä XL Recordingsin kanssa. Nyt yhtye viimeistelee comeback-kiekkoaan. Se tullee myyntiin elokuussa. Elokuussa Empirion esiintyy Englannissa järjestettävässä Infestissä. Se on kolmipäiväinen elektroniseen musiikkiin erikoistunut festivaali.

Lue koko julkaisu…