Gootti.net

Gootti.net: Aihe: fredrik croona

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen fredrik croona. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen fredrik croona liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=fredrik-croona

Fredrik Croona: "This Is Goodbye"

Valokuva ihmisen kasvoista kuvattuna mustaharmaalla värillä myrskyistä taivasta tai vuoristoa vasten. Kuvan alaosassa lukee punaisella Fredrik Croona ja sen alla albumin nimi. Julkaistaan 2.10.2017

Ruotsalaisen Fredrik Croonan kolmas sooloalbumi on juuri maanantaina julkaistu "This Is Goodbye". Croona luonnehtii Advoxya Recordsin tiedotteessa uutta soolotuotantoaan henkilökohtaisemmaksi kuin se, jota häneltä on kuultu esimerkiksi Menschdefektin, Project Rottenin ja kuutisen vuotta toimineen Cynical Existencen kautta.

Lue koko julkaisu…

Fredrik Croona: "Welcome Home"

Sinertävää taustaa vasten teräksen lailla heijastuva Fredrik Croona -logo. Julkaistaan 30.5.2016

Fredrik Croonan seuraava albumi ilmestyy 30. toukokuuta Advoxya Recordsin kautta kahdenlaisena CD-painoksena. "Welcome Home" -albumin erikoisempi vaihtoehto sisältää bonuslevyllisen materiaalia. Bonuslevy on kolmen tuuman CD-kiekko, joka on kartonkitaskussa. "Welcome Home" on yhtä kuin Croonan toinen pitkäsoitto, seuraaja viime kesänä ilmestyneelle "The Grey Line" -debyyttialbumille, ja muusikon itsensä mukaan sen esitteleminen yleisölle ei juurikaan huolestuta häntä — jos kuuntelijat tykkäävät siitä niin olkoon niin. Albumi käsittelee jonkin verran sitä kaupunkia, jossa Croona kasvoi ja elää nykyisin.

Lue koko julkaisu…

Fredrik Croona: "The Grey Line"

Valokuva kaupungista, jonka yllä Fredrik Croonan logo. Julkaistaan 31.8.2015

Ruotsalainen muusikko Fredrik Croona julkaisee elokuun viimeisenä päivänä tämän industrialia, futurepoppia ja "aggrotrancea" sisältävän studioalbuminsa. Artistin debyyttialbumi, nimeltään "The Grey Line", ilmestyy Unkarista käsin toimivan Advoxya Recordsin kautta. Fredrik Croona solmi aikaisemmin kuluvana vuonna levytyssopimuksen Advoxya Recordsin kanssa. Alkukesästä hän laittoi puolen minuutin biisipätkiä kuunneltavaksi SoundCloud-sivuilleen. Kuunneltavana on 12 biisiä.

Lue koko julkaisu…