Gootti.net

Gootti.net: Aihe: jesus on extasy

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen jesus on extasy. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen jesus on extasy liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=jesus-on-extasy

"Gothic Compilation Vol. 53" -kokoelma.

Valokuva hymyilevästä goottinaisesta, jolla koristeelliset miniletit hiuksissaan. Julkaistaan 12.12.2011

Jälleen uusi osa "Gothic Compilation" -levysarjaan sisältää kaksi CD-levyllistä täynnä uutuuksia goottimusiikin, darkwaven, electron ja industrialin rintamalla. Yhteensä 37 kappaletta sisältävä "Gothic Compilation Vol. 53" sisältää kuunneltavaa yli 2,5 tunnin ajaksi. Eräitä sen kohokohtia ovat Jesus on Extasyn, Skinny Puppyn, Steinkindin ja Noisuf-X:n tarjoamat kuunteluhetket. Levyn julkaisee tälläkin kerralla Bat Believer.

Lue koko julkaisu…

Jesus on Extasy: "The Clock".

Sinisävyinen piirros suuresta seinäkellosta, joka asetettu ikään kuin patsaaksi. Kuvan yläosaan kaiverrettu Jesus On Extasy -logo. Julkaistaan 12.10.2011

Saksalainen emotionaalista, syntikoilla säestettyä rokkia tekevä Jesus on Extasy julkaisee nyt noin vuoden takaiselle "No Gods" -menestysalbumilleen seuraajan tästä "The Clock" -kiekosta. Tämä albumi poikkeaa merkittävästi yhtyeen edellisestä äänitteestä, sillä Jesus on Extasyn kokoonpano on ehtinyt muuttua merkittävästi: bändissä on tällä hetkellä vain kaksi muusikkoa edellisen levyn kokoonpanolta, kun laulaja Dorian, basisti BJ ja kosketinsoittaja Ophelia Dax päättivät poistua ryhmästä. Sen johdosta "The Clock" -albumilla JoE käyttää vokalistinaan X-Periencen ja Illuminaten riveistä tuttua Manja Wagneria.

Lue koko julkaisu…

Jesus on Extasy: "No Gods".

Jesus on Exstasyn "No Gods" -albumin etukannessa näkyy yläosassa yhtyeen logo ja alaosassa valkoisella värillä kirjoitettuna albumin nimi. Keskellä piirretty maisema sateisesta kaupungin kadusta, joka vilisee liikennettä ja ihmisiä. Julkaistaan 27.8.2010

Elektronista rock-musiikkia soittava Jesus on Extasy uutisoi julkaisevansa odotetun "No Gods" -albuminsa tämän viikon perjantaina, eli 27. elokuuta. Saksalaisyhtyeen levytysuralla kolmannen pitkäsoiton aseman osakseen saava "No Gods" on seuraaja kohta kahden vuoden takaiselle "Beloved Enemy" -albumille. Tämänkin, kuten kaikki muutkin ryhmän levyt, julkaisee Drakkar Entertainment. Uutukaisalbumi poikkeaa Jesus on Extasyn aikaisemmista äänitteistä siinä, ettei levyllä enää kuulla aikaisemmin bändissä toiminutta rumpalia eikä basistia. Rumpalina toiminut BJ vaihtoi olkapäävamman vuoksi instrumentikseen bassokitaran soittamisen. Yhtyeeseen kiinnitettiin uudeksi rumpaliksi Dino-niminen heppu. Bändin aikaisempien äänitteiden valittuihin viisuihin voi tutustua Jesus on Extasyn omilla MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…

Jesus on Extasy julkaisee "No Gods" -albumin.

Saksalainen emotionaalista goottirockia tekevä Jesus on Extasy (www.jesusonextasy.com) tiedottaa kesällä 2010 ilmestyvän siltä uutta musiikkia. Bändi on Dorian Deverauxin kanssa studiossa valmistamassa uutta studiolevyä sellaisesta läjästä kappaleita, jotka saavat yhteiseksi nimittäjäkseen "No Gods". Yhtye toivoo voivansa julkaista levyn elokuun lopussa. Opuksen julkaisee Drakkar, e-Wave ja Sony Music Entertainment. Levy on seuraaja toukokuussa 2008 ilmestyneelle "Beloved Enemy" -kiekolle. Elokuisesta kiekosta ei ole vielä kerrottu juurikaan yksityiskohtia. Tulevasta musiikillisesta annoksesta tullaan saamaan ensimmäinen ennakkoannos kesäkuun 12. päivä, kun Jesus on Extasy soittaa Blackfield-tapahtumassa Saksan Gelsenkirchenissä. Samassa tapahtumassa soittaa muiden muassa Unheilig, Oomph! ja Subway To Sally.

Lue koko julkaisu…

Jesus on Extasyyn uusi rumpali.

Saksalainen Jesus on Extasy (www.jesusonextasy.com) ilmoittaa julkaisemassaan uutisessa, ettei bändi ole lopettamassa toimintaansa huolimatta niistä huhuista, jotka ovat sellaiseen saattaneet viitata. Bändi viittaa kintaalla huhuille ja tiedottaa värvänneensä uuden rumpalin. Jesus on Extasyn joukoissa aikaisemmin peltipatteristosta vastannut BJ on loukannut olkapäänsä vakavasti, eikä mies tule tämänhetkisten tietojen mukaan soittamaan rumpuja enää koskaan. Uudeksi rumpaliksi on kiinnitetty nuori Dino-niminen henkilö, jonka kanssa bändi on tehnyt satunnaisesti yhteistyötä vuosien ajan. Dino soittaa rokkiryhmän jäsenenä ensimmäistä kertaa 20. maaliskuuta Kölnissä sijaitsevan Essigfabrikin tiloissa.

Lue koko julkaisu…

Jesus On Extasy: "Change the World" -kappale ilmaiseksi.

Jesus On Extasy -bändin promovalokuva vuoden 2007 tammikuulta. Kuva on punasävyinen. Kuvassa vasemmalla ja oikealla punapaitaiset ja mustahousuiset miehet, joiden välissä kaksi paljastaviin asuihin pukeutunutta mustahiuksista naista. Bändipotretti tammikuulta 2007

Saksan Jesus On Extasy (www.jesusonextasy.com) julkaisi netissä virallisilla MySpace-sivuillaan uuden kappaleen 2. toukokuuta ilmestyvältä "Beloved Enemy" -albumiltaan. Uuden musiikkimateriaalin bändi hehkuttaa olevan samansuuntaista kovasti kopsahtavaa industrial rockia, jota debyyttialbumillakin kuultiin, mutta nyt vielä jalostuneemmassa muodossa. Uuden biisin lisäksi bändi paljasti perjantaina 21. maaliskuuta uuden musiikkivideon, joka on biisistä "Stay With Me".

Lue koko julkaisu…

Jesus on Extasy: "Beloved Enemy".

Jesus On Extasyn kolme jäsentä seisoo kiiltävän metalliseinän, jonka keskellä kulkee verenpunainen kangas, edustalla siten, että laidoilla kaksi naista kiehnää mustahiuksisen miehen vierillä. Miehellä jalassa mustat nahkahousut ja kaulassa puna Promokuva vuoden takaa

Saksasta saapuva goottirock-yhtye Jesus on Extasy tiedottaa tulevansa julkaisemaan 2. toukokuuta kuluvana vuonna uuden albumin, nimeltään "Beloved Enemy". Albumi on musiikillisesti samaa linjaa kuin ryhmän debyyttialbumilla kuullaan, mutta bändin mukaan tällä kertaa vielä tarttuvampaa musiikkia. Levystä tullaan julkaisemaan normaalin 13 biisiä sisältävän version lisäksi rajoitetumpi erikoisversio, joka sisältää neljä bonuskappaletta. Perusversion värssyistä kertyy soittoaikaa noin 50 minuuttia — bonuskappaleilla varustetun painoksen soittoaika on vastaavasti yli 60 minuuttia.

Lue koko julkaisu…

Jesus On Extasy: albumi ennakkotilattavissa.

Jesus On Extasy -bändin jäsenet seisovat jonkinlaisen metalliseinän edessä.  Kuvassa kaksi niasta ja kaksi miestä, joista yksi mies ja yksi nainen istuvat kuvan keskellä, paidaton mies seisoo vasemmalla ja minihameeseen pukeutunut nainen oikealla. Jäsenet seinää vasten

Saksalaisen Jesus On Extasy -bändin debyyttialbumi "Holy Beauty" on laskettu ennakkotilattavaksi. Kiekon voi hankkia esim. Amazon.de-verkkokaupan valikoimasta. Albumi julkaistaan 30. päivä kuluvaa kuukautta. Bändi kävi äänittämässä kiekon saksalaisessa Turnip Music -studiossa, jossa yhtyeen tuottajana toimi Frank Buchen. Soittoaikaa JOE:n esikoisalbumille kertyy n. 46 minuutin verran.

JOE on hiljattain solminut levytyssopimuksen Drakkar Recordsin kanssa.

Lue koko julkaisu…

Jesus On Extasy: "Holy Beauty".

Jesus On Extasy -bändin jäsenet, eli kaksi naista ja kaksi miestä, seisovat vuoteen äärellä. Taustalla hämyistä sinertävää taustaväriä.Saksalainen Jesus On Extasy (www.jesusonextasy.com) on nuori goottibändi, joka aikoo julkaista debyyttialbuminsa maaliskuun 30. päivä. "Holy Beauty" -esikoinen pitää sisällään 11 biisiä ja se julkaistaan Drakkar Recordsin kautta.

Bändin MySpace-sivuilla voi käydä kuuntelemassa pari esikoisalbumilla kuultavaa biisiä. Tällä hetkellä ko. sivuilta löytyy kappaleet "Assasinate Me", "Drowning", "Assassinate My KMDFM Remix" ja "Neochrome".

Lue koko julkaisu…