Gootti.net

Gootti.net: Aihe: kraftwerk

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen kraftwerk. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen kraftwerk liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=kraftwerk

Kraftwerk esiintyy Finlandia-talossa helmikuussa 2018

Saksalaisen Kraftwerkin konserttiin Finlandia-talossa myydään pääsylippuja ensi viikon maanantaista lähtien alkaen 69 euron kappalehintaan Ticketmasterin välityksellä. Tapahtuma koetaan Helsingissä torstaina 15. helmikuuta. Paikkana on Finlandia-talo, jossa ovet avataan kello 18 aikaan. Ensimmäinen konsertti myrähtää käyntiin tuntia myöhemmin. Loppuillasta kello 22.30 on vuorossa toinen samanlainen.

Lue koko julkaisu…

Superstition — Saturday Part I 18.2.2012.

Superstition-klubiprojekti syntyi vuonna 2011 halusta luoda puhtaasti 90-luvun oldschool trance- ja tekno-soundille omistettu säännöllinen klubi-ilta Helsinkiin. Nostalgiselle konemusiikkiprojektille oli suuri kysyntä alan harrastajien keskuudessa. Superstition klubi-ilta toimi 2011 jokaisen kuukauden viimeisenä keskiviikko iltana Helsingin tunnelmallisessa Bassment-yökerhossa ja oli suuri menestys. Nyt vuonna 2012 on tullut aika nostaa projekti uudelle asteelle ja tapahtumapaikaksi on muuttunut Helsingin upouusi YK:n tilalle noussut Club Venue ja päivämääräksi lauantai. Lisäksi jokaiselle klubi-illalle 2012 tuodaan ulkomailta konemusiikin syntyyn ja kehitykseen merkittävästi vaikuttaneita veteraaneja ja legendoja. Heistä ensimmäisenä saapuu TALLA 2XLC Saksasta.

Lue koko julkaisu…