Gootti.net

Gootti.net: Aihe: kuroshio

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen kuroshio. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen kuroshio liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=kuroshio

Club Interface seuraavan kerran toukokuun lopussa

Toukokuun 27. päivä järjestetään Club Interface viimeistä kertaa Club Darksiden tiloissa Helsingissä, osoitteessa Perhonkatu 6. Tässä illanvietossa klubi hyödyntää kahta salia; ensimmäisessä on Interfacen oma luola, toisessa puolestaan esitellään synkempiä psykedeelisen trancen soundeja. Toukokuun Club Interfaceen on kutsuttu esiintymään saksalainen Alphamay. Sen lisäksi esiintyy kotimainen Kuroshio, ruotsalainen DJ E-Prom ja Club Infektiosta tuttu Sadenia.

Lue koko julkaisu…

Synapsin jäähyväiset tulevana viikonloppuna

Syn/\psi-klubi järjestetään viimeistä kertaa tulevan viikonlopun aikana. 10-vuotisjuhla on jäävä klubin viimeiseksi kerraksi. Päätepiste on kaksipäiväinen tapahtuma, joka starttaa perjantaina ja jatkuu lauantaina. Järjestäjät toivottavat kaikki tervetulleiksi paikalle nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta. Siihen on vielä myynnissä jonkin verran pääsylippuja: tiistaina lopuista noin 90% oli myyty. Pilettejä voi tilata Synapsin nettisivuilla sijaitsevalla tilausjärjestelmällä 38 euron kappalehintaan. Digitaalisesti tilatut ennakkoliput toimitetaan sähköpostitse. Ne voi joko printata tai näyttää tapahtumapaikan ovella kännykän näytöltä.

Lue koko julkaisu…

Synapsi järjestää Halloween-juhlat tulevana lauantaina

Syn/\psi-klubi järjestää Halloweenin merkeissä illanvieton ensi lauantaina. Helsingissä Ravintolalaiva Wäiskin tiloissa järjestettävissä bileissä esiintyy livenä ruotsalainen TraKKtor sekä kotimainen Kuroshio. TraKKtor esittää harsh-EBM:ää puhtaimmillaan, johon bändi ottaa vaikutteita myös esimerkiksi sinfonisesta black metallista. Kuroshio on aQi Kuroshion musiikillinen mielentuotos. Sen loihtima usiikki seikkailee syvällä kyberpunk-teemaisten lyriikoiden ja elektronisten äänimaisemien maailmassa.

Lue koko julkaisu…

ErilaZin kosketinsoittaja lopettaa — uusia soittajia haussa!

ErilaZin livekokoonpanossa vaikuttanut kosketinsoittaja aQi jättää yhtyeen. Hän keskittyy jatkossa oman Kuroshio-yhtyeensä pyörittämiseen. Päätös on syntynyt hyvässä yhteisymmärryksessä, eikä tapahtuneeseen sisälly draamaa tai trilleriä… kauhupornoa kylläkin.

ErilaZ on aloittanut uuden kosketinsoittajan etsinnän ja myös muita uusia jäseniä on hakusessa. Tarjolla on avoin pesti sekä syntikan että rumpujen varressa. Lisäksi bändi etsii virtuoosia soittimelle X. ErilaZ ei ole koskaan rajoittunut perinteisiin kaavoihin. Etsimme syntikka- ja rumpupelimannin lisäksi vielä yhtä sopivaa tyyppiä bändiin. Hänen instrumenttinsa voi olla mikä tahansa, kunhan se saadaan toimimaan ErilaZin jo valmiiksi omintakeisessa soundissa, kertoo bändin perustaja.

Lue koko julkaisu…

Hellfire Club 21.4. Club Venuessa.

Lauantaina 21. huhtikuuta helsinkiläinen Hellfire Club kokoaa yhteen joukon Suomen merkittävimpiä EBM- ja industrial-musiikin artisteja sekä klubivaikuttajia Electronic Body Music Part 2 -tapahtumaan Helsingin uudelle Club Venuelle. Edustettuna ovat Helsingin lisäksi sekä Turku ja suomalaisen industrial-kulttuurin pioneerikaupunkina tunnettu Tampere. Erikoisvieraana DJ-keikalle saapuu Saksasta Eisenfunk-yhtyeen Toni Eisenfunk. Eisenfunk on yksi tämän hetken johtavista Saksan industrial-bändeistä! Muina esiintyjinä muun muassa täydellä live-bändin miehistöllä esiintyvä Kuroshio, joka tunnetaan edesmenneenä suomalaisen industrialin pioneeribändinä nimeltään Kuroshio Current, sekä Hellfire Clubin pääpromoottori Proteus ja Beati Mortui -bändistä DJ Shades. Lisäksi esiintyvät Suomen johtava naispuolinen industrial-DJ Zynthexia. Hänet tunnetaan myös tamperelaisen Lumous-festivaalin yhtenä järjestäjistä. Paikalla esiintymässä myös tamperelainen Mac Hine, jonka yhtyeet Machine Park ja Oldschool Union ovat edelläkävijöitä suomalaisen EBM-musiikin saralla. Yhteensä Electronic Body Music Part 2 estradille 13 eri esiintyjää.

Lue koko julkaisu…

Hellfire Club perjantaina 4.11. Club Playgroundissa.

Synkän futuristinen konemusiikki valtaa jälleen Helsingin Iso Roobertinkadun Club Playgroundin perjantaina 4.11. Hellfire Club -klubikonseptin neljännessä tapahtumassa! Teemana klassinen cyberpunk-henkinen Electronic Body Music, eli EBM, ja illan DJ:inä pauhaavat Suomen parhaat industrial-tiskijukat Proteus, Fuschia, aQi Kuroshio, Pietari, Trevize, Shades Beati Mortui -bändistä, Emanon ja Gary B. Ovet avataan kello 21 maissa ja suljetaan aamulla kello 04 aikaan. Pääsyliput ovelta 10 € ja ennakkoon Tiketistä 8 € sekä toimituskulut. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen Facebook-tapahtumasivulta.

Lue koko julkaisu…

Hellfire Club 1.4.2011.

Hellfire Club Järjestetään 1.4.2011

Oletko nähnyt Blade Runner –elokuvan, lukenut William Gibsonin Neuromancer –kirjan tai pelannut nuorena Cyberpunk-roolipeliä? Hellfire Club kutsuu sinut aurinkoisen huhtikuun välttämiseksi Helsingin Playgroundiin: synkän teollisen konemusiikin cyberpunkkia sykkivään bunkkeriin! Illan artisti- ja DJ-kattaus on erittäin laaja ja tarjoaa harvinaista herkkua legendaarisen Waltarin päämiehen Kärtsy Hatakan DJ-keikalla, Hellfire Club residenttien; Proteuksen, aQin, Kuroshion, ErilaZin ja Beati Mortui -bändin Shadesin sekä monen vierailevan artistin takomana! Hellfire Clubin toinen illanvietto koetaan 1. huhtikuuta Helsingin Playgroundissa. Playground sijaitsee Iso Roobertinkatu 10:ssä.

Lue koko julkaisu…

Synapsin nelivuotisjuhlat tulossa.

Elektronisen musiikin Synapsi-klubi tulee juhlistamaan parin viikon päästä nelivuotista taivaltaan järjestämällä klubi-illan Tampereella, Turussa ja Helsingissä. Klubikiertueen pääesiintyjänä tullaan näkemään meksikolaisen Hocico-yhtyeen laulaja Erk Aicragin sooloprojekti Rabia Sorda. Myös kotimainen cyberpunk-henkistä EBM:ää annosteleva Kuroshio nähdään esiintymislavalla. Tampereen keikalle on lisäksi maaniteltu Machine Park ja tiskijukat Hilarion sekä K-109. Turun klubin live-esiintyjinä nähdään Apples Of Idun ja DJ:t Mekha sekä Kelnozz Soter.

Lue koko julkaisu…

Kuroshio julkaisee "Hacked Synaptic" -EP:n.

Ensimmäinen Kuroshion CD-julkaisu on tulossa. Levy tulee ulos joulukuun kolmannella viikolla ja tarkemmat tiedot levyn myyntipaikoista julkaistaan myöhemmin. Äänite ilmestyy Creative Commons -lisenssin turvin. Kuroshion "Hacked Synaptic" -EP sisältää kaksi biisiä bändiltä itseltään ja remixit To Avoidilta, Proteukselta, ErilaZilta sekä helsinkiläiseltä Beati Mortuilta. Kuroshio aikoo esittää Dark Side -radiossa tulevan EP:n tuotantoa kello 22:00–00:00 Suomen aikaa. Dark Side on DJ:nä toimivan Proteuksen juontama musiikin erikoisohjelma. Lähetyksen voi kuunnella Internetin välityksellä suoraan täällä.

Lue koko julkaisu…

Kuroshio: "Hacked Digital EP".

Kuroshion logo mustaa taustaa vasten siten, että kuvan laidoissa mustat palkit ja sen keskellä haaleansinisessä palkissa näkyy jonkinlainen piikikäs symboli, jonka keskellä valkoisella värillä bändin nimi. Julkaistiin 17.9.2009

Vuosivälillä 1997–2008 toimineen Kuroshio Current -bändin jälkeläinen esittäytyy ja julkaisee ensimmäisen EP:n digitaalisena Creative Commons -lisenssillä, ilmaiseksi! Kolme kappaletta sisältävä "Hacked Digital EP" on mahdollista ladata useissa eri ääniformaateissa suoraan täältä, josta voi hankkia myös äänitteen grafiikat. Helsinkiläinen Kuroshio nauhoitti esikoisensa kotikaupungissaan KC Artlabin studiolla. EP-julkaisulla kuullaan remix-versio levyn nimikkokappaleesta Paul Electrifierin toteuttamana.

Levy julkaistiin virallisesti viikko sitten CC-lisenssillä. Lisenssi sallii ääniterykelmän lataamisen, kopioimisen CD-levylle polttamisen, välittämisen ja paketoimisen. Musiikkimateriaalin muokkaamista sopimus ei salli.

Lue koko julkaisu…