Gootti.net

Gootti.net: Aihe: miseria ultima

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen miseria ultima. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen miseria ultima liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=miseria-ultima

Seuraava Club Noir on toukokuun alussa

Seuraavan kerran Club Noir järjestetään Seinäjoella 5. toukokuuta. Silloin tapahtumapaikkana on Bar 15 osoitteessa Kauppakatu 15. Illan tähtenä on Miseria Ultima, jota Facebook-tapahtumasivulla kuvaillaan aggrotechin ja EBM:n yhdistäjäksi. Miseria Ultiman lisäksi viidettä kertaa järjestettävässä Club Noirissa kuullaan musiikkia DJ:ltä.

Lue koko julkaisu…

Noisuf-X ja Miseria Ultima toukokuun Club Interfacessa

Club Interfacen käytössä olevissa uusissa tiloissa esiintyy ensimmäistä kertaa Noisuf-X, Miseria Ultima, Space Witch Pop, DJ emanon sekä DJ Ikari. Paikkana on Helsingissä sijaitseva Kulttuuritehdas Korjaamo ja päivämääränä 19. toukokuuta. Tapahtuma starttaa iltayhdeksältä. Pääsylipun hinta on 20 euroa Tiketistä tilattuna, tai jos niitä on vielä H-hetken aikaan jäljellä, ovelta ostetun lipun hinta on 22€. Sisäänpääsyn lisäksi peritään kolme euroa eteispalvelumaksuna.

Lue koko julkaisu…

Gothic Night tuo Riot Kittenin ja Miseria Ultiman Yo-taloon

Vuoden vaihtumisen ajan voi elää Tampereella, jossa 31. joulukuuta kello 21 alkaen on käynnissä Gothic Night New Years Party. Siinä esiintyy useiden DJ:den lisäksi bändit Riot Kitten ja Miseria Ultima. Tapahtumapaikkana on osoitteessa Kauppakatu 10 sijaitseva Yo-talo. Pilettejä bileisiin myydään maksupalvelu Holvi.comin kautta 10 euron ennakkohintaan. Ovelta ostettuna lippu on 13€. Noiden hintojen lisäksi peritään muutama lantti eteispalvelumaksuna.

Lue koko julkaisu…

Miseria Ultima: "Phosphor"

Vesivärimaalaus jonkinlaisesta tunnelista tai katoksesta pastellinsävyisin värein. Julkaistiin 23.10.2017

Kotimainen dark electron ja EBM:n tekijä Miseria Ultima julkaisi aikaisemmin tällä viikolla "Phosphor"-albumin. Sen julkaisi unkarilainen levy-yhtiö Advoxya Records, joka kuvailee Miseria Ultiman albumin sisältävän melodisia jaaggressiivisia aineksia, ja että tusinan biisin joukossa on tanssittaviakin kappaleita.

Lue koko julkaisu…

Syyskuun Findustry-ohjelmaan kuuluu Ritualz, Ten After Dawn ja Miseria Ultima

6. syyskuuta Elektrik Productsin järjestämässä Findustry-tapahtumassa esiintyy meksikolaisen Ritualzin lisäksi kotimainen Ten After Dawn ja Miseria Ultima. Kyseessä on järjestäjän mukaan Findustryn syyskauden ensimmäinen illanvietto, ja siihen kutsutut yhtyeet edustavat uusia kiinnostavia nimiä industrial- ja goottiskenestä.

Lue koko julkaisu…

Kesäkuun Syndrome LIVE -tapahtumassa Protectorate ja Miseria Ultima

Club Syndrome uutisoi 9. kesäkuuta järjestettävässä Syndrome LIVE -tapahtumassa nähtävän kaksi industrialin, aggrotechin ja EBM:n tekijää. Niiden nimet ovat Protectorate ja Miseria Ultima. Niiden keikkoja ennen ja jälkeen tullaan tapahtumapaikalla, Joensuussa sijaitsevassa Ravintola La Barressa, kuulemaan Syndromen DJ:den biisikattaukset. Illanvieton sisäänpääsy maksaa viisi euroa ja edellyttää 18 vuoden ikää.

Lue koko julkaisu…