Gootti.net

Gootti.net: Aihe: rave the reqviem

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen rave the reqviem. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen rave the reqviem liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=rave-the-reqviem

Rave The Reqviem: "Is Apollo Still Alive?"

Maalaus tai piirros kahdesta toistensa kimpussa olevasta ihmishhamosta. Kuvan alaosassa Rave the Reqviem -logo. Julkaistaan 16.10.2015

Ruotsalainen elektronista ja metallista musiikkia yhdistelevä Rave The Reqviem julkaisee bändinsä nimeä kantavalta debyyttialbumilta kolmannen ja viimeisen singlen. Kyseessä on kuvassa näkyvä "Is Apollo Still Alive?", jonka julkaisusta on kiittäminen Digital World Audiota. Erikoisuutena tästä kiekosta tehdään 100 kappaleen vinyylipainos. Sillä kuullaan vain yksi kappale, mutta CD-vaihtoehto sisältää neljä eri tulkintaa samasta kappaleesta.

Lue koko julkaisu…

Rave the Reqviem: "Remix the Reqviem"

Lähes mustaa taustaa vasten valkoisella värillä Rave the Reqviem -logo ja sen alla levyn "Remix the Reqviem" nimi. Julkaistiin 27.8.2015

Ruotsalaisen Rave the Reqviem -yhtyeen biiseistä tehdyillä remixeillä täyteen pumpattu "Remix the Reqviem" ilmestyi viime torstaina. Kiekon soittolistalla kuultavista tusinasta kappaleesta yhdeksän on täysin uutta, entuudestaan julkaisematonta materiaalia. Rave the Reqviemin levyn julkaissut levy-yhtiö Deathwatch Asia tarjoaa kiekosta digitaalisen version lisäksi kahden CD:n painosta, jonka voi tilata suoraan levymerkin kotisivuilta. CD-painoksen määrä on 100 kappaletta ja sen kopiot on käsin numeroitu.

Lue koko julkaisu…

"Resistanz Festival Soundtrack 2015" -kokoelmalla 13 biisiä

Futuristinen robotti keltaista taustaa vasten. Sitä ympäröi teksti vasemmalla ja alaosassa. Julkaistiin 20.3.2015

Viidettä kertaa ilmestyneen "Resistanz Festival Soundtrack" -kokoelman soittaolistalla kuullaan 13 kappaletta eri yhtyeiltä ja artisteilta. Vuoden 2015 kokoelmalla kuullaan esimerkiksi Solitary Experimentsin, Reaperin ja Rave the Reqviemin luomuksia sekä eräitä remixejä. Valtaosa näistä biiseistä nauhoitettiin varta vasten tälle kokoelmalle. Kokoelman julkaisi Digital World Audio viime perjantaina.

Lue koko julkaisu…

Rave the Reqviem: "Ikaros"

Piirustus liekehtivästä hahmosta, jonka alla ja ympärillä ihmishahmojen siluetteja. Julkaistaan 20.2.2015

Ruotsin Borgholmista käsin toimiva elektronisen tanssimusiikin ja metallimätön yhdistelijä Rave the Reqviem julkaisee nyt "Ikaros"-singlensä. Digital World Audion avulla ilmestyvä levy sisältää kolme eri tulkintaa sinkkukappaleesta, sekä plussana yhdistelmän lopussa Seraphim Systemin kanssa toteutetun "Crvnk for Ikaros" -biisin. Mukana on remixit niinkin tunnetuilta tekijöiltä kuin Combichrist ja ∆aimon.

Lue koko julkaisu…

Rave the Reqviem: "Aeon​(​s)"

valokuva keikistelevästä valkoisesta patsaasta, jonka ympärillä punainen kangas liehuu. Julkaistiin 5.12.2014

Elektronista ja metallimusiikkia yhdistelevä Rave the Reqviem on ruotsalainen ryhmä. Se julkaisi 5.12. singlekiekon "Aeon(s)", jolla kuullaan esimerkiksi venäläisen dubstep-uottaja Tim Osmagin toteuttama bassovetoinen remix, kuten myös tulkinnat Alien Vampiresilta ja Animal Tagilta. Single on tilattavissa esimerkiksi Bandcampista, iTunesista ja Spotifysta. "Aeon(s)" on single yhtyeen debyyttialbumilta. Levy-yhtiö Deathwatch Asia julkaisi Rave the Reqviemin samannimisen pitkäsoiton huhtikuussa 2014.

Lue koko julkaisu…

Rave the Reqviemilta albumi huhtikuussa

Keltaisia ja oransseja liekkejä säteilemässä valkoisen abstraktin symbolin ympärillä, jonka alla lukee Rave the Reqviem. Julkaistaan 11.4.2014

Ruotsalainen industrial rockia ja metallia soittava Rave the Reqviem tuo huhtikuussa esiin samannimisen studioalbumin Deathwatch Asian avustuksella. Loppusyksystä 2011 perustettu ryhmä julkaisi uransa ensimmäisen levyn viime vuoden alkuvaiheessa. Nyt ilmestyvä "Rave the Reqviem" on bändin ensimmäinen pitkäsoitto. Albumista tehtävällä CD-painoksella tullaan kuulemaan neljä bonusbiisiä: remixit Combichristin, Noisuf-X:n ja Alien Vampiresin sekä Seraphim Systemin joukoilta. Albumin CD-painos kääritään nelipaneelisiin digipak-kuoriin. Kuorien grafiikat suunnitteli Deathwatch Asian päägraafikko Vlad McNeally.

Lue koko julkaisu…