Gootti.net

Gootti.net: Aihe: sonja inari

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen sonja inari. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen sonja inari liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=sonja-inari

Indiepop-punkkari Sonja Inarilta säväyttävä kakkossingle

Indiepop-punkkari ja laulaja-lauluntekijä Sonja Inari julkaisi "Silloin kun sä et oo täällä" -singlensä, joka pureutuu hyvin primitiivisiin tunteisiin parisuhteessa: tilanteeseen, jossa toisen ihmisen läsnäoloon on jo niin tottunut, että yksin toimiminen tuntuu mahdottomalta, ja jätetyksi tulemisen pelko pakahduttaa sydämen. Kappale on nyt kuunneltavissa suoratoistopalveluissa.

Lue koko julkaisu…

Indiepop-punkkari Sonja Inarin debyyttisingle "Syyskuu"

Valokuva mustahiuksisesta naisesta, jonka yllä lukee punaisella Sonja Inari. Kuvassa singlen kansitaide

Sulavasti muun muassa Björkin, Radioheadin ja PMMP:n vaikutteet omaan musiikkiinsa omaksunut Sonja Inari julkaisi "Syyskuu"-debyyttisinglensä tänään mielenkiintoisiin indie-tulokkaisiin keskittyneen Pihkassa Tuotannon kautta.

Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä on entinen teatteri-ilmaisun ohjaaja ja hiomaton, rohkea ote näkyy myös hänen musiikissaan.

Mä haluan tarjota mun biiseillä raakaa suoruutta, semmosta fiilistä että ‘voiko tällaisestakin laulaa?’. Lisäksi oon aika ‘vanha’ tuoreeksi artistiksi. En oo enää mikään parikymppinen, joten toivon että tietyntyyppinen kypsyys kuuluu biiseistä. Uskon tekeväni fressiä musaa just siks että en tajua nykypäivän musasta mitään, Sonja Inari naurahtaa.

Lue koko julkaisu…