Gootti.net

Gootti.net: Aihe: syncfactory

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen syncfactory. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen syncfactory liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=syncfactory

Club INFEKTIO juhlii viisivuotissyntymäpäiviään huhtikuussa — mukana Grendel ja Syncfactory

Club INFEKTIO on kiillottanut krominsa ja palaa viisivuotissynttäreidensä kunniaksi suurempana, raskaampana ja hohtavampana kuin koskaan! Kevään kovimmissa bileissä kulttuuriareena Glorian lavalle nousee pitkään odotettu ja lukemattomia kertoja toivottu Grendel.

Electro–industrialin kärkinimiin kuuluva hollantilainen Grendel on lähes 20-vuotisen uransa aikana vakiinnuttanut paikkansa niin klubien soittolistoilla kuin esiintymislavoillakin. Yhtyeen edellisestä Suomen vierailusta on ehtinyt kulua jo yhdeksän vuotta, joten tarjolla on todellakin harvinaislaatuista herkkua.

Lue koko julkaisu…

Seuraava Club Bella Morte perjantaina 3. huhtikuuta

Huhtikuun kolmantena järjestetään kymmenettä kertaa Club Bella Morte. Klubitapahtumaa vietetään Tampereella Ravintola Laternassa osoitteessa Puutarhakatu 11. Illan tekee erikoiseksi se, että aikaisemmin samana päivänä on järjestetty goottikirppis, jossa klubin DJ:t tulevat viihdyttämään shoppailijoita. Lisäksi sama ilta toimii Machine Parkin uuden kiekon julkaisujuhlana.

Lue koko julkaisu…