Gootti.net

Gootti.net: Aihe: xotox

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen xotox. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen xotox liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=xotox

Xotox: "Essentials"

Punamusta tausta, jota vasten valkoisella värillä ja tikkukirjaimin kirjoitettu sana Xotox. Julkaistaan 24.3.2016

Vuonna 1998 industrial-musiikin tekemisen aloittaneelta Xotoxilta ilmestyy kokoelma-albumi. Tuplalevy on kuvassa näkyvä "Essentials" ja sen sisältä löytyy halkileikkaus bändin pitkähköön tuotantokauteen. Biisipoiminnoista vanhimmat ovat debyyttialbumilta "Lichtlos", mutta joukossa on myös yksinomaan tällä julkaisulla kuultavia demoasteisia biisejä Xotoxin varhaisilta vuosilta, sekä aikaisemmin julkaisematonta aineistoa. "Essentials" ilmestyy 24. maaliskuuta ProNoizen kautta.

Lue koko julkaisu…

Xotox: ">Redux<"

Musta tausta, jota vasten osittain harmaiden rinkuloiden lomasta pilkistävä höyhen tai sulka. Kuvan yläosassa Xotox-logo. Julkaistaan 6.6.2014

Xotox julkaisee tämän 12-tuumaisen vinyyliplatan kappalemäärältään 300 kopion painoksena. Lätystä kolmasosa tullaan prässäämään punaiselle vinyylille ja loput 200 ovat mustia kiekkoja. Xotoxin ">Redux<" ilmestyy kesäkuun kuudentena. Sillä kuullaan biisien remixejä eri esittäjiltä. Muokattaviksi valitut kappaleet ovat vuoden takaiselta "Schwanengesang"-albumilta. Mukana on melodista syntikkapoppia Mondträumeltä, industrialia Monolithilta, electronicaa Sci-Fi Industriesilta ja muita tällaisia kuuntelukokemuksia.

Lue koko julkaisu…

Xotox: "Die Unruhe 2.0".

Xotox-yhtyeen albumin "Die Unruhe 2.0" etukannessa näkyy hirviömäinen mustahiuksinen tyttö tai nainen, jolla mustat silmät kuin petoeläimellä ja naamakin kuin savua vuotava kalpea läjä jotain muovailuvahaa. Kuvan yläosassa valkoisin kirjaimin lu Julkaistaan 19.3.2010

Industrialia, elektronista musiikkia ja kokeellistakin sellaista tarjoava Xotox (www.xotox.info) julkaisee selkäpiitä karmivalla kansitaiteella varustetun uusintapainoksen "Die Unruhe" -albumistaan. Xotoxin uusi "Die Unruhe 2.0" sisältää alkuperäisen lätyn biisimateriaalin ja kaksi entuudestaan tuntematonta biisiä. Lisäksi opus on alusta loppuun masteroitu uudelleen X-Fusionin omistaman Music Productionin studiotiloissa. Tämä äänite julkaistaan levy-yhtiö Pro Noizen avustamana 19. päivä käynnissä olevaa kuukautta. Alkuperäinen "Die Ruhe" -albumi julkaistiin vuonna 2004. Siitä tehty painos myytiin loppuun jo sen ennakkotilausvaiheessa. Kiekolla esitellyt biisit "Mechanische Unruhe", "Nasse Wände" ja "Dunkelheit" ovat soineet ahkerasti erityisesti saksalaisissa synkiömusiikin klubeissa.

Lue koko julkaisu…

Xotox: "In den zehn Morgen".

Xotox-bändin 'In den zehn Morgen' &ndash;albumin kansikuva, jossa näkyy vaaleanruskeassa ympäristössä komea kuollut puu, jonka oksat kurottelevat taivasta kohti. Kuvan yläosassa yksinkertaisin kirjaimin ja valkoisella värillä bändin nimi. Vasemma Albumi ilmestyy 14.3.

Saksalainen Xotox (www.xotox.info) tiedottaa tulevansa julkaisemaan uuden "In den zehn Morgen" -albuminsa samoihin aikoihin kun ryhmä täyttää tasan 10 vuotta. Uudella kiekolla kuullaan vierailevina vokalisteina Thomas Raineria ja Lahannyaa.

Yhtye julkaisee albumista myös rajoitetun erikoispainoksen, jota on höystetty bonus-CD:llä, nimeltään "Early Recordsings", mihin bändi sulloi harvinaisia biisejä samoin kui nuransa alkuajoilla nauhoitettua musiikkimateriaalia. Bonuskiekolle bändi vihjaa laittaneensa myös muutamia pieniä yllätyksiä. Albumin erikoispainos on rajoitettu vain 1000 kopioon, joista kukin on käsipelillä numeroitu. "In den zehn Morgen" julkaistaan maaliskuussa 14. päivä Dark Dimensionin kautta — samana päivänä kun Xotox ryhtyy kiertämään Eurooppaa.

Lue koko julkaisu…