Gootti.net

Gootti.net: Aihe: arachilla

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen arachilla. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen arachilla liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=arachilla

Arachilla (kartalla)

Liike sijaitsee Riihimäellä osoitteessa Koivistonkatu 2. Liike on avoinna keskiviikkoisin kello 10-19 ja lauantaisin klo 10-17. Muulloin sopimuksen mukaan. Kaupan nimi on Athanaton ja se näkyy ikkunassa. Samoissa tiloissa toimii myös Athanaton.

Lue koko julkaisu…

Arachillan goottikaupassa joulutarjouksia.

Arachilla (www.arachilla.com) on täydentänyt jouluajan vuoksi tuotelaarejaan ja alentanut sekä lompakoiden että kukkaroiden hintoja 15 %:lla. Yrityksen nettikaupasta tilatut tuotteet ehtivät vielä ennen joulua perille, mutta tilaukset on syytä tehdä pian!

Kotimainen Arachilla, josta löytyy myös esittelysivu Gootti.net:in goottikauppojen listauksessa, on Internetissä toimiva gootti-, rock- ja alternative-henkinen myymälä, jonka tuotekatalogiin kuuluu pääasiassa asusteet ja muut tarvikkeet. Arachilla kertoo sen tavoitteeksi kuuluvan hyvän asiakaspalvelun lisäksi kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitusajat.

Lue koko julkaisu…

Arachillalla tarjouksia viikonloppuna.

Kotimainen goottikauppa Arachilla (www.arachilla.com) uutisoi Gootti.net:in kautta, että alkavan viikonlopun (23.–25.11.) aikana tehdyt tilaukset verkkokaupasta toimitetaan ilman postikuluja. Lisäksi verkkokaupan katalogista löytyvät lompakot ja kukkarot myydään alennetuin hinnoin. Lompakoista ja kukkaroista löytyy koristeellisia kalloja, kirsikoita ja raitaa — nopeat syövät hitaat!

Lue koko julkaisu…

Arachilla

Arachilla

  • Arachilla on nettikauppa goth-/rock- ja alternative-henkisille asusteille ja muulle pikkusälälle. Tuotevalikoimasta löytyy mm. laukkuja, kaulaliinoja, vöitä, sukkajousuja, hopeakoruja ja hihamerkkejä.
  • Yrityksen nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.arachilla.com.

Lue koko julkaisu…