Gootti.net

Gootti.net: Aihe: astral zombie

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen astral zombie. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen astral zombie liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=astral-zombie

Club Interface 18. elokuuta Korjaamossa

Club Interface koetaan ensi kerran elokuun 18. päivä. Silloin klubin tapahtumapaikkana on Helsingissä sijaitsevan Kulttuuritehdas Korjaamon Vintti. Ilta on omistettu elävälle musiikille: esiintymässä on neljä bändiä ja kaksi DJ:tä. Tapahtumaan myydään pääsylippuja 15 euron kappalehintaan Tiketistä. Korjaamon jäsenet saavat pienen alennuksen.

Lue koko julkaisu…

Lumous Gothic Festival XVIII

Tämän vuoden Lumous Gothic Festivalin ohjelmatarjontaan kuuluu taidenäyttely, sauna, runoklubi, myyjäiset, suomalaisesta kansanperinteestä kertova luento, ja tietenkin runsaasti elävää ja levymusiikkia. Goottifestivaalin tapahtumapaikka on Tampere — festivaalilla ei ole yksittäistä rajattua aluetta, vaan tapahtumia on ympäri kaupunkia. Useimpiin tapahtumiin on 18 vuoden ikäraja. Pääsylippuja maksullisiin tapahtumiin voi tilata suoraan Lumouksen nettisivuilta osoitteesta www.lumousfestival.fi.

Lue koko julkaisu…