Gootti.net

Gootti.net: Aihe: avalon

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen avalon. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen avalon liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=avalon

Club Anvil juhlii 17. toimintavuottaan ensi torstaina

Helsingissä Kaivokadulla sijaitseva Club Anvil juhlii 17 vuotta kestänyttä toimintaansa tulevana torstaina, 23. helmikuuta, iltayhdeksästä alkaen. Illanviettoon on ilmainen sisäänpääsy, mutta ikäraja on 18 vuotta. Klubin DJ:den lisäksi yleisöä viihdyttävät Lady Sannox, Maxine ja Avalon sekä vieraileva DJ Olli Koponen. Jonkinlaisia synttäriyllätyksiä on luvassa illan kuluessa.

Lue koko julkaisu…

Helmikuun Club Interfacessa Blastromen, Sekret Teknik ja muita

Helmikuussa 2017 toista kertaa järjestettävän Club Interfacen ohjelmistoon kuuluu Blastromenin ja Sekret Teknikin live-esiintymiset. Paikalla musiikkia loihtii myös Club Anvilista tunnettu Avalon, sekä DJ Palladium, sekä Dj HexexeN. Käyttöliittymäklubi järjestetään Helsingissä 4.2. Ravintolalaiva Wäiskin tiloissa. Se sijaitsee osoitteessa Hakaniemenranta 11. Syntymäpäiväsankarit pääsevät ilmaiseksi sisään.

Lue koko julkaisu…