Gootti.net

Gootti.net: Aihe: black heart

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen black heart. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen black heart liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=black-heart

Lisää Black Heartia soittolistalle

Black Heartin uutta tuotantoa ladattiin Gootti.netin musiikkisoittimeen kahden uuden biisin verran. Bändin tuotantoa on nyt siis yhteensä neljän biisin verran. Aikaisempaa tuotantoa edustavat raidat "A Wish for Damnation" ja "The Ones We Forgot". Black Heartin tuoretta, rokkaavaa meininkiä edustavat kappaleet "Premature Burial" ja "Velvet Sea".

Lue koko julkaisu…

Black Heartin kappaleita päivitetty

Black Heart -yhtyeen musiikillista sanomaa on päivitetty poistamalla Gootti.netin soittimesta yhtyeen vanhaa tuotantoa ja lisäämällä niiden tilalle tuliterät biisit:

  • A Wish for Damnation
  • The Ones We Forgot

Lue koko julkaisu…

Black Heart soittolistalle

Black Heart -yhtyeen rokkaavia kappaleita on lisätty tänään Gootti.netin musiikkisoittimeen yhteensä yhdeksän kappaleen verran. Yhtye on lopettanut hiljattain toimintansa, tai ainakin laittanut bändiprojektinsa ennalta määräämättömäksi ajaksi taukotilaan, sillä ryhmän jäsenet suorittavat asevelvollisuuttaan.

Lue koko julkaisu…