Gootti.net

Gootti.net: Aihe: blastromen

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen blastromen. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen blastromen liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=blastromen

Blastromen: "Cyberia"

Sinertävä, synkkä valokuva kahdesta ihmisestä kuvattuna suoraan edestäppäin. Blastromen-logo valkoisella yläoikeassa kulmassa. Julkaistaan 13.9.2018

Helsinkiläisen Blastromenin uusi albumi on myynnissä bändin nettisivuilla osoitteessa blastromen.com/shop CD:nä sekä punaisena ja mustana vinyylinä. Punaisen vinyylin mukana tulee suurehko bändijuliste, ja sen sekä mustan vinyylivaihtoehdon tilaaja voi halutessaan saada biisit MP3-tiedostoina. "Cyberia"-albumi julkaistaan ensi viikon torstaina.

Lue koko julkaisu…

Club Interface 18. elokuuta Korjaamossa

Club Interface koetaan ensi kerran elokuun 18. päivä. Silloin klubin tapahtumapaikkana on Helsingissä sijaitsevan Kulttuuritehdas Korjaamon Vintti. Ilta on omistettu elävälle musiikille: esiintymässä on neljä bändiä ja kaksi DJ:tä. Tapahtumaan myydään pääsylippuja 15 euron kappalehintaan Tiketistä. Korjaamon jäsenet saavat pienen alennuksen.

Lue koko julkaisu…

Helmikuun Club Interfacessa Blastromen, Sekret Teknik ja muita

Helmikuussa 2017 toista kertaa järjestettävän Club Interfacen ohjelmistoon kuuluu Blastromenin ja Sekret Teknikin live-esiintymiset. Paikalla musiikkia loihtii myös Club Anvilista tunnettu Avalon, sekä DJ Palladium, sekä Dj HexexeN. Käyttöliittymäklubi järjestetään Helsingissä 4.2. Ravintolalaiva Wäiskin tiloissa. Se sijaitsee osoitteessa Hakaniemenranta 11. Syntymäpäiväsankarit pääsevät ilmaiseksi sisään.

Lue koko julkaisu…