Gootti.net

Gootti.net: Aihe: hexdrive

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen hexdrive. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen hexdrive liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=hexdrive

Vantaalla järjestetään ...And Darker Was The Night -tapahtuma 31.3.

Rockin’ Cornerin tiloja osoitteessa Kilpakuja 1 hyödynnetään 31. maaliskuuta, kun järjestetään ensimmäinen …And Darker Was The Night -illanvietto. Goottiklubissa esiintyy venäläinen Dominia, helsinkiläinen goottirock-yhtye Hexdrive ja tamperelainen saman liigan bändi Many Happy Returns. Illanvietto eskaloituu sillä tavalla, että ovet avataan kello 19, jonka jälkeen Many Happy Returns soittaa yhdeksältä, Hexdrive kymmeneltä ja Dominia yhdeltätoista.

Lue koko julkaisu…

12.11.2016 Goths On the Rocks — Red Sun Revival (UK), Hexdrive, Masquerade @ On the Rocks

Brittiläinen Red Sun Revival saapuu Suomeen keikalle tulevan lauantain 12.11. GOTHS On the Rocks -tapahtumaan Helsingin On the Rocksiin! Mukana soittavat myös Hexdrive sekä Masquerade orkesterit. Tapahtumassa on mukana myös muuta toimintaa kuten ihkaelävä taikuri sekä loppuillasta DJ-kasteensa saava DJ Miss Sissy sekä Dead Souls Gathering -tapahtuman DJ:t. Tapahtuma käynnistyy kello 20 ja tapahtumaan saa hankittua lippuja etukäteen Tiketin kautta. Tervetuloa kokemaan Music, Magic & More!

Lue koko julkaisu…

Goths on the Rocks -ilta 29.1. Helsingissä

Helsingissä sijaitsevassa On the Rocksissa, osoitteessa Mikonkatu 15, järjestetään goottimusiikille pyhitetty ilta. Illan päivämäärä on perjantai 29. tammikuuta. Pääsylippuja tähän tapahtumaan myydään ennakkoon Tiketin kautta siten, että On the Rocksin kanta-asiakkaalle pääsylipun hinta on 6,5 euroa ja mattimeikäläiselle 8,5 euroa. Pääsylippujen lisäksi ovella peritään 3€ eteispalvelumaksu. Goths on the Rocksissa musisointi starttaa kello 21.45 Lola Kumtuksen soundeilla. Sitä seuraa kello 22.30 aikaan Hexdriven keikka ja illan elävien esiintyjien viimeisenä on Two Witches alkaen 23.30. Niiden jälkeen DJ:t soittavat musiikkia seuraavaan aamuun saakka.

Lue koko julkaisu…

Goths On the Rocks -ilta Helsingissä 11.9.

Gootti-ilta Goths On the Rocks järjestetään perjantaina 11. syyskuuta Helsingin On the Rocksissa. Iltayhdeksästä alkaen kuullaan musiikkia useilta live-esiintyjiltä, sillä paikalle on saapumassa V For Violence, Hexdrive ja Loistava Polku. Lisäksi kattaukseen kuuluu levymusiikkia DJ:ltä. Tapahtumapaikaksi valittu On the Rocks sijaitsee osoitteessa Mikonkatu 15. Viiden euron hintaisia pääsylippuja on myynnissä Tiketissä. Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja ja ovella peritään 3€ eteispalvelumaksu.

Lue koko julkaisu…