Gootti.net

Gootti.net: Aihe: hexexen

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen hexexen. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen hexexen liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=hexexen

Bändärin seuraava Gothic Night joulukuun kolmantena

Seuraavan kerran Gothic Night -tapahtuma järjestetään Rokkibaari Bändärissä lauantaina 3. joulukuuta. Bändäri sijaitsee Tampereen keskustassa osoitteessa Aleksis Kiven kadulla ja on lauantain-sunnuntain välisenä yönä auki aamukolmeen saakka. Gothic Night on nimensä mukainen goottiklubi, jossa ensi kerran kuullaan musiikkia iltayhdeksästä asti, joskin Bändärin ovet avataan kello 18 aikaan. Yleisöä viihdyttävät DJ:t Siegelinde, Tepi ja HexexeN. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lue koko julkaisu…

Seuraavan Club Infektion päivämäärä on 21.11.2015

Lauantaina 21. marraskuuta järjestettävä post–industrialia ja cyberpunk-musiikkia tarjoileva Club Infektio on vuoden 2015 viimeinen. Se järjestetään Helsingissä sijaitsevan PRKL Clubin tiloissa osoitteessa Kaisaniemenkatu 4. Iltakymmeneltä starttaavan tapahtuman sisäänpääsy on yhdeksän euron arvoinen, joskin hintaan sisältyy narikkamaksu. Marraskuun infektiossa kuullaan musiikkia DJ:ltä emanon, VoyVod, HexexeN sekä NoiZu. VJ:nä toimii Biolum. Lisätietoja Marraskuolemaksi nimetystä Infektio-illasta löytyy sen Facebook-tapahtumasivulta.

Lue koko julkaisu…

Club INFEKTIO järjestää ystävänpäiväjuhlat 13.2.2015

Vuoden ensimmäinen Club INFEKTIO järjestetään perjantaina 13. helmikuuta. Tuolloin Helsingissä sijaitsevassa Club PRKL:ssä kuullaan elävää musiikkia, kun debyyttialbuminsa julkaiseva Cardinal Noise kipuaa lavalle. Illan aikana levymusiikkia soittavat vakio-DJ:t emanon, VoyVod ja HexexeN. Visuaaleista vastaa VJ Biolum. Pääsylipun hinta on 10 euroa ja se sisältää eteispalvelumaksun.

Lue koko julkaisu…