Gootti.net

Gootti.net: Aihe: igorrr

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen igorrr. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen igorrr liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=igorrr

Igorrr: "Savage Sinusoid"

Tummansinistä taustaa vasten piirros möntistä, jossa vaaleanruskealla ihmisten käsivarsia. Julkaistaan 16.6.2017

Ranskalainen Igorrr julkaisee kahden viikon kuluttua seuraavan studioalbumin, kuvassa näkyvän "Savage Sinusoid" -levyn. Useita musiikkityylejä yhdistelevä Gautier Serren projekti on toiminut vuodesta 2005 asti. Igorrr on viime aikoina kokeillut erityisesti elektronisen musiikin ainesten sotkemista metallimusiikkiin ja klassiseen musiikkiin. "Savage Sinusoid" -albumin sisältämät biisit nauhoitettiin alusta loppuun studiossa ilman sampleja.

Lue koko julkaisu…

Igorrr & Ruby My Dear: "Maigre"

Harmaata taustaa vasten piirros nälkiintyneestä koirasta, joka seisoo sivuttain. Kuvan asemmassa yläkulmassa Igorrr-logo ja oikealla Ruby My Dearin nimi. Julkaistaan 15.12.2014

Viisi kappaletta sisältävä EP-levy "Maigre" ilmestyy reilun kolmen viikon päästä levy-yhtiö Ad Noiseamin kautta. Levy-yhtiö on viime vuosina julkaissut runsaasti erilaisia breakcore-kiekkoja, kuten Enduserin, Bong-RAn ja Cdatakillin tuotantoa. Tämänkertainen Igorrrin ja Ruby My Dearin yhteistuotantona syntynyt äänite on samalla monisyistä, eeppistä breakcorea, mutta myös sekoitus oopperamaisia lauluosuuksia, sampleja ja metalliriffejä.

Lue koko julkaisu…

Body Machine Body -festari Tallinnassa 19.10.

Viron pääkaupungissa Tallinnassa järjestetään industrialille, dark electrolle ja kokeelliselle musiikille pyhitetty Body Machine Body -festivaali ensi viikon lauantaina. Esiintymässä tullaan näkemään belgialainen Dive, ranskalainen Igorrr ja Autogen sekä Dark Nexus Latviasta, Freakangel, Morgue’s Last Choice sekä Blood Pavilion Virosta ja Suomen rintamalta Protectorate-niminen esiintyjä. Iltaa isännöi Taavi Eelmaa ja DJ:t emanon, Skiso, Shiftwind, Mop ja Black Star. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen Facebookin tapahtumasivulta.

Lue koko julkaisu…