Gootti.net

Gootti.net: Aihe: kuudes tunti

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen kuudes tunti. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen kuudes tunti liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=kuudes-tunti

Vantaalla perjantaina Mustan kuun juhlat

Vantaalla sijaitsevassa Kulttuurikeskus Vernissassa järjestetään perjantaina 16. helmikuuta Mustan kuun juhlat. Täysikuuttoman helmikuun juhlassa kuullaan postpunkkia ja goottirokkia neljältä yhtyeeltä ja yhdeltä DJ:ltä. Iltakahdeksalta starttaavassa illanvietossa esiintyy Kuudes Tunti, Psyyke, Rue Morgue ja venäläinen Sierpien, ja tiskijukkana Klub Kalmastakin tuttu DJ Flux. Sisäänpääsyn hinta on Velmun jäsenille kuusi, ja muille kahdeksan euroa.

Lue koko julkaisu…

Klub Kalmassa kasarihenkinen kevätjuhla

Dubrovnik Lounge & Lobby toimii toukokuussa aikakoneena 1980-luvulle, kun Klub Kalma järjestää siellä kevätjuhlan. Siinä esiintyy Kuudes Tunti iltakymmenen maissa. Lisäksi yleisöä tanssittavat tiskijukat Flux, HraNauha ja Murha, joskin niiden soittoajat ovat vielä hämärän peitossa. Edellisen kerran Kalmassa klubbailtiin helmikuun lopulla.

Lue koko julkaisu…

Kotimaisen goottirockin tuntematon mestari Kuudes Tunti palaa levykauppoihin

Mustahiuksinen mies sidottuna vanhanaikaisen näköradion eteen johdolla. Kuvan oikeassa yläkulmassa lukee keltaisella Kuudes Tunti. Julkaistaan 8.3.2013

Kuudes Tunti on suurimmalle osalle ihmiskuntaa tuntematon kokoonpano, mutta goottirockin pauloihin joutuneet pitävät yhtyeen ainutta albumia "Kuinka tänään voit?" Mustan Paraatin "Peilitalossa"-levyn veroisena uuden aallon synkistelyklassikkona. Yhtye oli aktiivinen osa Helsingin 80-luvun alkupuolen goottiskeneä, ja sen viimeiseksi jääneessä kokoonpanossa oli mukana Mustan Paraatin tunnetuin vokalisti Jore Vastelin.

Kuudes Tunti oli kiinnitetty Johannalle, mutta talousvaikeuksien vuoksi 1983 nauhoitettu levy julkaistiinkin Love Kustannuksen lyhytikäisellä Beta-levymerkillä vasta vuotta myöhemmin. Pienen ensipainoksen myynti jäi vaatimattomaksi eikä levyä koskaan julkaistu uudelleen. Yhtye kokoontui vielä vuonna 1985 nauhoittamaan singleä Jukka Orman johdolla uutena laulajanaan Jore Vastelin, mutta miksausvaihe jäi onnettomien yhteensattumien vuoksi kesken ja kappaleet hyllytettiin.

Lue koko julkaisu…