Gootti.net

Gootti.net: Aihe: lisa gerrard

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen lisa gerrard. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen lisa gerrard liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=lisa-gerrard

Lisa Gerrard: "Departum".

Lisa Gerrardin "Departum"-albumin etukannessa haaleaa violettia pohjavärinä ja sen päällä ovaalinmuotoinen valokuva jonkinlaisesta metsämaisemasta, jonka alla suuri pyramidia muistuttava hahmo ja sen takana kulmikas suorakulmio. Julkaistiin 20.7.2010

Australialainen Lisa Gerrard (www.lisagerrard.com) julkaisi aikaisemmin tällä viikolla uuden studioalbumin, jonka Gerrard toteutti läheisessä yhteistyössä Marcello de Franciscin kanssa. "Departum"-niminen albumi on laitettu myyntiin artistin nettisivuille, josta albumi saa CD-version lisäksi MP3-formaatissa varustettuna bonuskappaleilla "The Lost Star of Menelik" ja "Let The Children Play". Albumin mukana tulee 20-sivuinen väritetty kansilehtinen. Digitaalisen version mukana tulee PDF-tiedostona albumin kansitaide. "Departum"-albumi julkaistiin 20. päivä Lisa Gerrardin oman Gerrard Recordsin kautta. Äänitteellä kuullaan sellistinä Daniela Arbizzia.

Lue koko julkaisu…

Lisa Gerrard: "The Black Opal".

Lisa Gerrardin "The Black Opal" -albumin etukannessa näkyy kuin lähikuva norsun naamavärkistä, jonka oikeassa yläkulmassa on suuri musta verenpunaista nestettä vuotava silmä. Silmän keskellä valkoinen heijastus, mutta muuten se on täysin musta. Julkaistiin marraskuussa

Australialainen naislaulaja Lisa Gerrard (www.lisagerrard.com) julkaisi oman levy-yhtiönsä, Gerrard Recordsin, kautta tämän studioalbumin. Albumi sai nimekseen "The Black Opal". Se on tilattavissa naisen omilta uudistuneilta nettisivuilta myös MP3-formaatissa. Opuksesta on tarjolla lisäksi erikoisversio, jonka soittolistalla kuullaan bonusbiisejä ja musiikkivideo kappaleeseen "The Serpent and the Dove", sekä runoja ja silmänruokaa. Gerrard painottaa albumista tarjolla olevat konkreettiset versiot käärityn kierrätetyistä materiaaleista valmistettuihin koteloihin.

Nyt 48-vuotias Lisa Gerrard palasi hiljattain Australian Sydneyyn, jossa hänelle annettiin palkinto musiikin luomisesta australialaiseen Balibo-elokuvaan. Jo aikaisemmin nainen saa kiitosta elokuvamusiikin toteuttamisesta voittamalla Aria Awardin.

Lue koko julkaisu…

Lisa Gerrard: "Best of Lisa Gerrard".

Lisa Gerrard: The Best Of Lisa GerrardLisa Gerrard (www.lisagerrard.com) julkaisee helmikuun 20. päivä "Best of Lisa Gerrard" -kokoelmalevyn, joka sisältää yhteensä 15 kappaletta Gerrardin soolojulkaisuilta — biisien joukossa on myös Dead Can Dance -kappaleita.

Gerrardin edellinen sooloalbumi, "The Silver Tree", julkaistiin iTunes-verkkokaupassa viime vuonna.

Lue koko julkaisu…

Lisa Gerrardin "The Silver Tree" ladattavissa iTunesin kautta.

Lisa Gerrardin (www.lisagerrard.com) kauan odotettu sooloalbumi on ristitty, sen nimeksi annettiin "The Silver Tree". Julkaisu on nyt ladattavissa iTunesin kautta — levyn CD-versio julkaistaan marraskuun 11. päivä Rubber Recordsin kautta.

Lue koko julkaisu…