Gootti.net

Gootti.net: Aihe: murderdolls

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen murderdolls. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen murderdolls liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=murderdolls

Murderdollsin rumpali kuoli syöpään

Useissa bändeissä rumpalin hommia tehnyt Ben "The Ghoul" Graves menehtyi viime keskiviikkona, 9. toukokuuta, joko syöpään tai syöpähoitoon. Hän kamppaili sitä vastaan vajaan vuoden ajan. Gravesin kihlatun mukaan diagnoosi oli synkänpuoleinen. Ensimmäisen kerran miehen terveydentilassa ilmeni pohdittavaa kun hän oli keikalla Pretty Boy Floydin kanssa. Hän lyyhistyi kesken keikan.

Lue koko julkaisu…

Wednesday 13: "Re-animated".

Valokuva miehen vihertävistä kasvoista, joiden ympärillä ja edessä mustia, pitkiä hiuksia. Kuvan yläosassa lukee valkoisella Wednesday 13 ja oikeassa alakulmassa pienemmällä fonttikoolla "Re-Animated" -albumin nimi.

Yhdysvaltalainen punk rockia tekevä muusikko Wednesday 13 kertoo aikovansa julkaista toukokuun alkupäivien varrella remixejä sisältävän levyn. Viisi biisiä "Skeletons"-albumilta sisältävä "Re-animated" julkaistaan osittain hyväntekeväisyystarkoitukseen. Muusikko kertoo aikovansa lahjoittaa osan levyn myyntituloista julkaisua seuraavan kuukauden aikana Amerikan Punaiselle Ristille. Ristiretkeläiset jakavat rahaa ainakin Japanin vastaavalle taholle, joka puolestaan tukee Japanin hallitusta tsunamin jälkien korjaamiseen. Wednesday 13 ei ole kertonut kuinka suuren loven hän tulee välittämään japanilaisten tukemiseen. Japanissa koettu maanjäristys oli voimakkaimpia, joita siellä on kuunaan mitattu. Se synnytti hyökyaaltojen sarjan, joka vei kymmeniätuhansia henkiä.

Lue koko julkaisu…

Murderdolls perui keikat Japanissa.

Amerikkalainen Murderdolls (www.murderdollsband.com) tiedotti eilen joutuneen pakon sanelemana perumaan Japaniin lupaamansa keikat. Yhtye jaksaa muistuttaa olleensa yksi niistä viimeisistä Tokioon jääneistä esiintyjistä, jotka olivat valmiit täyttämään keikkalupauksensa huolimatta Japania runtelevasta tsunami- ja maanjäristysrumbasta. Paikallisten keikkapromoottorien päätöksestä johtuen Murderdollsin keikat japanilaisen yleisön edessä eivät kuitenkaan toteudu. Punkkia ja rokkia kauhuteemoilla soittava Murderdolls muistuttaa rakastavansa Japania ja toivoo pääsevänsä hyvittämään nyt peruuntuneet esiintymiset jossain vaiheessa tulevaisuutta. Lisäksi bändi muistuttaa, että Punainen Risti ottaa rahalahjoituksia vastaan.

Lue koko julkaisu…

Kuuntele koko Murderdollsien albumi ilmaiseksi.

"Women And Children Last" -albumin etukannessa näkyy räväkkä piirros Murderdollsin jäsenistä rokkaamassa ja yhtyeen verenpunainen logo kuvan yläosassa. Kuvio toistuu kahteen kertaan. Julkaistaan 31.8.2010

Amerikkalainen horror punk -bändi Murderdolls (www.murderdollsband.com) laittoi viime viikolla pian ilmestyvän albuminsa kuunneltavaksi Crave Onlineen. Koko "Women and Children Last" -levy on mahdollista kuunnella suhteellisen korkealaatuisena versiona ainakin tiistaihin asti. Odotettu pitkäsoitto ilmestyy tiistaina 31. elokuuta Roadrunner Recordsin kautta. Toistaiseksi albumin voi kuunnella yksinoikeudella Crave Onlinesta. Metallibändi Slipknotin rumpalilla, siis Joey Jordisonilla, miehitetty Murderdolls sisältää toisenkin vakituisen jäsenen, Wednesday 13 -yhtyeen samalla nimellä tunnetun muusikon, sekä läjän keikkajäseniä. Joey Jordisonin rooli Murderdollsissa on toimia kitaristina ja laulajana. Hän lisäksi soittaa rumpuja albumin biiseissä.

Lue koko julkaisu…

Murderdollsin albumista ensiapupakkausversio.

"Women And Children Last" -albumin etukannessa näkyy räväkkä piirros Murderdollsin jäsenistä rokkaamassa ja yhtyeen verenpunainen logo kuvan yläosassa. Kuvio toistuu kahteen kertaan. Julkaistaan 31.8.2010

Alunperin vuonna 2002 toimintansa aloittanut amerikkalaisbändi Murderdolls tiedottaa uuden albumin ennakkomyyntivaiheen startanneen. Albumin voi hankkia digitaalisesti iTunesin kautta ja CD-formaatissa suoraan yhtyettä edustavan Roadrunner Recordsin kaupasta. Bändi tulee julkaisemaan kauan odotetusta "Women And Children Last" -kiekostaan erikoisen version, joka on paketoitu muistuttamaan ensiapupakkausta. Paketti sisältää CD-levyn ja bonus-DVD:n, large-kokoa olevan lyhythihaisen bändipaidan, digitaalisessa muodossa ladattavaa aineistoa, kansivihkon, jossa yhtyeen jäsenten nimikirjoitukset, hihamerkin, tarran ja pillerirasian. Murderdollsin uutukaislevyn erikoisversion mukana tuleva DVD-levy sisältää keikkataltioinnin Yhdysvaltojen Los Angelesista, jossa bändi soitti Sunset Tripin tiloissa ensimmäistä kertaa seitsemään vuoteen. Keikalla kuultiin klassikkoja ja uusia biisejä tulevalta albumilta.

Lue koko julkaisu…

Murderdollsilta "My Dark Place Alone" -video.

"Women And Children Last" -albumin etukannessa näkyy räväkkä piirros Murderdollsin jäsenistä rokkaamassa ja yhtyeen verenpunainen logo kuvan yläosassa. Kuvio toistuu kahteen kertaan. Julkaistaan 31.8.2010

Amerikkalainen Murderdolls (www.murderdollsband.com) julkaisi edellisellä viikolla suurelle yleisölle musiikkivideon tulevan studioalbuminsa sisältämästä kappaleesta "My Dark Place Alone". Videoksi puettu biisi on johtosingle elokuun viimeisenä päivänä julkaistavalta "Women and Children Last" -levyltä. Uudella musiikkivideolla nähdään Wednesday 13 ja metallibändi Slipknotin rumpali Joey Jordison yhdessä Murderdollsin uusien jäsenten, kitaristi Roman Surmanin, basisti Jack Tankersleyn ja rumpali Racci Shay Hartin kanssa. Klipin ohjasi Paul Brown. Joey Jordison on tällä hetkellä kiertueella, sillä hän soittaa rumpuja Rob Zombien kanssa. Hän ja muut Murderdollsin jäsenet aikovat kuitenkin kiertueella jakaa faneilleen nimikirjoituksia bändiä edustavan levy-yhtiö Roadrunner Recordsin teltassa.

Lue koko julkaisu…

Wednesday 13: "From Here To Hearse".

Wednesday 13:n "From Here To Hearse" -kokoelman etukannessa näkyy yläosassa artistin nimi violetilla värillä ja alaosassa samaan tyyliin kiekon nimi. Kuvan taustalla useita valokuva muusikosta soittamassa suutaan ja kitaraansa. Julkaistaan 13.7.2010

Amerikkalainen punk rockin ja glam rockin parissa toimivan Wednesday 13 -artistin tulevaisuudensuunnitelmiin sisältyy vasta startanneen Murderdollsin albumin luomisen lisäksi oman uransa kehittäminen. Laulaja–kitaristi aikoo julkaista 13. heinäkuuta vinyylilevynä oheisessa kuvassa näkyvän "From Here To Hearse" -kokoelman. Se on värillisenä vinyylinä julkaistava kooste artistin tuotannosta eri aikakausilta ja eri yhtyeiden kanssa. Tarjolla on kappaleita Wednesday 13 -bändin lisäksi Bourbon Crowilta sekä Gunfire 76:lta ja yksi entuudestaan julkaisematon biisi. Jenkkirokkari käytti kokoelma-albumin kansitaiteen toteuttamisessa Marlene Elizabethin apua. Sama täti on tehnyt kuvamateriaalia muillekin Wednesday 13:n äänitteille. Uudet bändikuvat ovat James Williamsin räpsimiä.

Lue koko julkaisu…

Murderdolls: "Women and Children Last".

Murderdollsin kokoonpanoon kuuluvat kaksi muusikko valokuvassa. Kuvan muusikot ovat mustiin pukeutuneita, kalpeita ja mustatukkaisia miehiä. Kuva vuodelta 2010

Alunperin vuonna 2002 perustettu ja maaliskuussa 2010 comebackin tehnyt jenkkibändi Murderdolls (www.murderdollsband.com) on saanut valmiiksi pitkään ja hartaasti odotetun uuden albuminsa. Slipknotin rumpali Joey Jordisonin ja Wednesday 13:n pyörittämä bändi kutsuu nyt valmistunutta levyä nimellä "Women and Children Last". Se nauhoitettiin Kaliforniassa Hollywood Hillsin studioilla tuottaja Chris "Zeuss" Harrisin seurassa. Horror punk -projektin uutukaiskiekon nauhoitusvaihe Hollywood Hillsin äänittämössä kesti 25 päivää vaikka alunperin studioaikaa oli varattu ruhtinaalliset 40 työpäivää. Se on yhtyeen ensimmäinen albumi kahdeksaan vuoteen. Bändi kommentoi olevansa lamaantunut lopputuloksesta — Murderdolls odottaa malttamattomasti pääsevänsä jakamaan albumin faniensa kanssa. Jordison ja Wednesday vihjaavat, etteivät fanit osaa arvatakaan mitä heille on luvassa.

Lue koko julkaisu…

Murderdolls tekee comebackin.

Tammikuussa 2004 horrostilaan siirtynyt horrorpunk-projekti Murderdolls on aktivoitunut vuosikausien taukon jälkeen. Tämän tiedon varmisti Slipknotin rumpali Joey Jordison, joka turinoi Murderdollsin tulevaisuudesta englantilaiselle musiikkilehti Kerrangille. Jordison on Muderdolls-tiimin kitaristi. Hän on yhdessä bändin keulahahmo Wednesday 13:n kanssa luomassa uutta studioalbumia. Murderdollsin joukot aikovat julkaista uuden albumin kuluvan vuoden aikana. Sen tuottajaksi maanitellaan Chris "Zeuss" Harrista.

Vuonna 2002 perustetun Murderdollsin ensimmäinen ja toistaiseksi viimeinen albumi on bändin perustamisvuonna ilmestynyt "Beyond the Valley of the Murderdolls". Se julkaistiin Roadrunner Recordsin kautta. Teokselta lohkaistiin singleksi "Dead in Hollywood" samana vuonna ja sitä seuraneena "White Wedding". Jälkimmäinen on Billy Idolin samannimisestä biisistä tehty coveri.

Lue koko julkaisu…