Gootti.net

Gootti.net: Aihe: verhot

Tällä sivulla listataan kaikki sellaiset Gootti.net-sivustolla julkaistut jutut, jotka on kytketty aiheeseen verhot. Aiheeseen liittyvät jutut listataan julkaisujärjestyksessä siten, että luettelon alkuosassa sijaitsevat tuoreimmat aiheseen verhot liittyvät jutut ja vastaavasti artikkelilistauksen lopussa vanhimmat julkaisut. Voit linkittää tälle sivulle käyttämällä linkkiä http://www.gootti.net/aihe/?&a=verhot

Verhot aloitti syksyn keikkaputkensa — bändi mukana myös Lost In Music -tapahtumassa Tampereella

Verhot liehuvat elokuun alun myötä vauhdikkaasti, sillä syksyn keikkaputki käynnistyi torstaina, jolloin bändi esiintyi akustisesti Mascot Barissa Helsingissä. Lisäksi nyt julkistetulta keikkalistalta löytyy myöhemmin syksyllä koko orkesterin voimin soitettava keikka Lost In Music -kaupunkifestivaaleilla Tampereella, jonne on koottu kaikki tämän hetken kovimmat kotimaiset nimet. Bändi esiintyy musiikkialan ammattilaisia kuhisevan festivaalin yhteydessä Tampereen ydinkeskustassa Dog’s Homessa lauantaina 6.10. Syksyn pimetessä myös muun muassa Oulu ja Helsingin On The Rocks saavat romanttisesta synkistelypopista osansa.

Lue koko julkaisu…

Verhot-yhtyeeltä uusi albumi "Suru on mun sukunimi"

Valkoista taustaa vasten violetilla ja mustalla värillä piirrety ihmishahmo, jonka päällä mustia lintuja. Julkaistaan 18.5.2018

Goottipop-yhtye Verhot julkaisee kakkosalbuminsa Suru on mun sukunimi 18.5.2018. Levyltä on jo aiemmin lohkaistu samanniminen sinkku, jonka voi kuunnella Spotifystä, ja uutta levyä voi tulla kokonaisuudessaan kuuntelemaan ilmaiselle levynjulkkarikeikalle Henry’s Pubiin Helsingissä torstaina 24.5.2018 kello 22.

Lue koko julkaisu…

Verhot-yhtyeeltä albumi toukokuussa, maistiaiset nyt ulkona

Stadin ehkä übercoolein synaisa synkistelypop-yhtye Verhot julkaisee tämän vuoden toukokuussa uuden albuminsa, jonka ensimmäinen single paljastetaan tänään! "Suru on mun sukunimi" on paitsi uuden albumin nimiraita, myös harvinaisen positiivinen kappale Verhot-yhtyeen tummanpuhuvassa tuotannossa. Kappaleen voi nyt kuunnella Spotifystä.

Lue koko julkaisu…

Goottipop-yhtye Verhot julkaisi Vuodenaikatrilogiansa toisen osan

Sulavasti raikkaat pop-melodiat ja goottisynkkyyden yhdistävä Verhot julkaisi tällä viikolla Vuodenaikatrilogiansa toisen osan. "Elokuun viimeinen sunnuntai" -single on jatkoa jo alkukesästä julkaistulle "Kesä kuivaa kyyneleet" -biisille, ja trilogian kolmas osa paljastetaan syksyn saavuttua.

Ajankohtaan sopivasti on tällä kertaa tarjolla aiempaa pehmeämpää soundia, kylmempää soundimaailmaa on taas luvassa trilogian seuraavassa, Ikuinen syksy- biisissä, Verhojen päämies Mikko Pietilä kertoo.

Lue koko julkaisu…