Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Moderaattoria etsitään.

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 17.08.2006 21:30
  Foorumille kaivataan yhtä uutta moderaattoria pitämään keskustelupaikkaa siistinä. Tämä jalo vapaaehtoinen tulee saamaan erioikeuksia -- hän voi esimerkiksi muokata tai poistaa asiattomia viestejä. Moderaattoriksi ristitään sellainen henkilö, joka on osoittanut olevansa aktiivinen Gootti.net:in keskustelulaudan käyttäjä, ja joka osaa erottaa vasemman oikeasta (tai mustan valkoisesta, tai oikean väärästä).

  Meillähän on täällä jo entuudestaan yksi moderaattori, SisterBlack, joka tosin tuntuu kadonneen jonnekin...
  Kirjoittanut: liothe (Nimetön)
  • Lähetetty: 18.08.2006 15:13
  Mikäli ei löydy halukkaita, mie voin kyllä ilmoittautua (tähänkin) vapaaheoitseksi. Täällä tulee kuitenkin sen verran vietettyä aikaa...
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 18.08.2006 16:02
  OK. Laitan privilegioikeudet sinulle tämän päivän aikana. Sitten kun siirto kastista toiseen on tehty, tulet näkemään foorumilla vaellellessasi sivun alaosassa sellaisen pienen valikon, jossa on moderaattorin työkaluja.

  - Jos näet ns. tuplapostauksia, eli jos joku on lähettänyt saman viestin kahteen kertaan, poista toinen postaus.
  - Pahimmat törkeydet voi joko poistaa kokonaan tai ne voi sensuroida.
  - Ihan jokaiseen kriijotusvihreeseen ei tarvitse puuttua. Jos joku sattuu esim. tuhannen tuiskeessa lähettelemään viestejä, joista ei saa mitään selvää, voit yrittää joko muokata viestin ymmärrettävään muotoon tai kehottaa viestin lähettäjää muokkaamaan lähettämäänsä viestiä.

  Ei tarvitse välttämättä joka hetki päivystää poterossa. Puuhaile moderaattorina silloin kun ehdit ja haluat.

  Edittiä: Do diin. Nyt saat sitten moderoida ihan niin paljon kuin sielu sietää.
  Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 19.08.2006 04:21
  toinen vapaaehtoinen täällä, mut jos duuni meni jo toiselle, niin mä keskityn sit sen miitin järkkäämiseen
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 19.08.2006 12:58
  Tämä on vielä niin hiljainen foorumi, ettei välttämättä useammille möderaattoreille löydy hommia. Katsotaan tilannetta taas sitten kun rekisteröityneiden käyttäjien määrä on jonkin verran kasvanut.
  Kirjoittanut: liothe (Nimetön)
  • #6
  • • Muokkasi: liothe
  • Lähetetty: 20.08.2006 22:05
  Lainaus: kuopassa Ei tarvitse välttämättä joka hetki päivystää poterossa. Puuhaile moderaattorina silloin kun ehdit ja haluat.

  Edittiä: Do diin. Nyt saat sitten moderoida ihan niin paljon kuin sielu sietää.  Tämä kiittelee, kumartaa ja kuittaa poterostaan toteuttaen uutta tehtäväänsä niin hyvin kuin taitaa.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit