Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Elokuvat

  Kirjoittanut: AuroraBorealis (Aktiivi)
  • #1
  • Arvo: Mahtigootti++
  • Lähetetty: 05.10.2007 13:14
  Yritin nopeasti katsella että onko moisesta jo aihe... ?
  Mut tosiaan aloin tässä miettimään että mikä on teidän mielestä paras ja huonoin elokuva minkä olette nähneet? Ja mikä tällä hetkellä olisi sellainen minkä tahtoisitte nähdä?

  Mietiskelen tässä juuri taas järkeviä ja aloin muistelemaan lapsuutta jolloin katsoin kaverin stephen kingin uinu uinu lemmikkini elokuvan. Mulle on jääny siitä näin 10 vuoden jälkeen semmonen fiilis että ihan himona haluaisin sen uudestaan kun en siitä juuri mitään muista. Mutta silloin tykkäsin. Pari vuotta sitten luin sen kirjana ja tykkäsin ihan huimasti kivan mielikuvitukseni ansiosta. Eli periaatteessa noista syistä haluaisin sen uudelleen nähdä.

  Huonoja leffoja onkin sitten kamalasti ja vaatii mietintää ennenkuin alan tänne latelemaan niitä.

  Nyt on mainostettu telkkarissa että tämä uusi "kauhu" Black Sheep on tullu dvd:lle. Onko joku kenties kattonu sen ku mua kiinnostais kamalasti mutta pelkään pettymystä, ettei se sit ookkaan niin hyvä mitä antaa ymmärtää.

  Poistakaa tämä toki jos on jo samanlainen topikki.

  *kumarrus*
  Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
  • #2
  • Arvo: Mahtigootti1500
  • Lähetetty: 05.10.2007 14:27
  Joo poistakaa, elokuvistahan topikkeja riittää yllin kyllin.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 05.10.2007 15:42
  Tästä aiheesta on todellakin aika runsaasti höpötetty muissakin ketjuissa. Elokuva-aiheisia viestiketjuja on ainakin:

  - Viimeksi katsomasi elokuva?
  - Paras elokuva?

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit