Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Sielunsiskot ja -veljet! olkaa hyvä ja auttakaa!

Kirjoittanut: MaryAnnOhara (Jäsen)
 • #1
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 24.08.2006 17:48
Olen kirjoittanut tutkielmaa Goottilaisesta tyylisuunnasta ja nyt olisi aika saada muiden tarinoita liitettyä, tutkielma on kirjan pituinen jo nyt eli sillä alan pommittamaan kustannusyhtiöitäkin ehkäpä jo ensivuoden puolella.

Jos kiinnostaa niin kirjoita omia mielipiteitäsi goottilaisuudesta ja kokemuksia. kaikki mahdolliset tosi tarinat otetaan vastaan, ja kaikkien, jotka vaivautuu nimet/nimimerkit tulee kiitos listaan... Eli kirjoittakaa!

aivokirurgiaaa@suomi24.fi

Kiitokset etukäteen!
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 24.08.2006 19:50
Tarvitset siis kirjaasi varten muiden(kin) goottien mielipiteitä ja kertomuksia? Tuollainen kirja saattaa tosiaan houkutella kirjakustantamoita, kun eipä gooteista kovin paljon ole suomenkielistä materiaalia kirjan muodossa painettu.

Voin tietysti laittaa tästä tilanteesta ilmoituksen tuonne Gootti.net:in etusivulle, jos vaan viitsit kehitellä jonkinlaisen pressitiedotteen.
Kirjoittanut: Nukima (Jäsen)
 • #3
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 24.08.2006 20:43
Kuulostaa aivan mahtavalta idealta. En kylläkään tiedä onko itselläni mitään sanottavaa siihen kirjaan. Mutta ostamassa sen käyn jos niin pitkälle pääset.

Onnea.
Kirjoittanut: MaryAnnOhara (Jäsen)
 • #4
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 25.08.2006 16:36
Kyllä kuopassa oli heti oikeilla jäljillä! tarvin mahdollisimman paljon materiaalia ja pistän tuon ^viestin muillekin gootti aiheisille foorumeille, vaikka niitä tietääkseni pirun vähän on.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 26.08.2006 17:35
Tosi hyvä idea on juu, meitsi ostaa kans!
Oon lähinnä kirjotellu täällä aiemmin siitä, miten jotkut joutuu elään kaksoiselämää, kun esim. mummolassa pitää olla "tavalliset kuteet" yllä ja goottijuttuja saa harrastaa vaan omassa, lukitussa huoneesaan. Se juttu on tuolla muistaakseni nimellä "Gootti 24/7 vai kaksoiselämää?" käyhän tsekkaan se. Ja sit siitä "jurppiiko uskovaiset"-aiheesta sai lukee tosi hauskoja juttuja mitä gooteille oli tapahtunu eri tilanteissa esim jehovalaisten kaa törmätessä jne. Siitä vois saada jotain irti. Ja yleensä siitä, miten meihin suhtaudutaan nykypäivänä näin niinku yleisesti. Jos esim duunipaikka on kii siitä, et siellä ei saa näyttää gootilta, niin on valinta edessä; joko valitsee duunin ja pistää oman tyylin hetkeks sivuun, tai sit sanoo suoraan et: "Ottakaa tai jättäkää, mä oon mikä oon!"
Ja sit tää aika uusi aihe jonka kauhuissani pistin liikkeelle, eli "syksyllä "goottius" muotia, Aito gootti vaiko muodin uhri?" Ja siitä on keskusteltu, et kun on näitä ns wannabe-gootteja. Niin eiku mekin olla joskus niitä oltu, koska nyt ollaan gootteja!!!
Oot ehkä jo käsitelly kirjassas nää kaikki asiat, mut käy lukeen noi aiheet jos et jotain oo. Tai ehkä saat ainakin uusia näkökulmia joihinkin jo käsitelleesi aiheeseen.
Luultavasti oot jo kirjottanu gootteja yhdistävistä tekijöistä, eli mikä meitä todella yhdistää, ja minkä asioiden meitä luullaan yhdistävän.
Taikka siitä, milloin Suomessa alkoi todella lisääntyä gootit katukuvassa, mikä siihen mahdollisesti on vaikuttanut, ja miten mahtaa olla tulevaisuudessa, "tuleeko" meitä yhä lisää ja lisää vai onko tämä joillekin vain ohimenevä kausi.
Ja jotain goottien biletyspaikoista, joita on todella niukasti. Miten meidät saa yhteen? Esim. tämä kyseinen foorumi on siinä asiassa jo auttanut, sillä eilenhän se ihka ensimmäinen gootti.netin kokous pidettiin ja lisää yhteistoimintaa tulee olemaan myös jatkossa. Ainakin hartaasti toivon niin. Eli kun niin moni on ihan yksin näiden ajatustensa kanssa, niin miten se tutustuu toisiin samanhenkisiin ihmisiin? Onko ne yhteisiä bileitä (joita todella on vähän), tällaisten keskustelufoorumien kautta, seuranhakupalstojen avulla vai suoraan menemällä juttelemaan jollekin tuntemattomalle tyypille kadulla?
Itsekin kirjotan koko ajan, koska olen toimittaja ja muutamaa kirjaakin on tullut kyllä aloitettua
no, toivottavasti sait edes yhden pienen pienen idean tästä kaikesta vuodatuksesta. Mut jos kaikki on jo kirjoitettu, ja muutenkin, niin erittäin paljon onnea kirjan tekoon!
Kirjoittanut: MaryAnnOhara (Jäsen)
 • #6
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 29.08.2006 17:36
Kiitoksia kaikille! Aloitin tänään kirjan uudelleen kirjoittamisen, jossa nyt ajattelin kuluttaa aikaani ainakin syksyyn 2007 ja ottaa muiden goottien jutuista/tarinoista kaiken irti..eli lisää vaan tekstiä!
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 31.08.2006 18:06
Ei täällä kannata pyöriä ja aikaansa tuhlata. Menepä clubschattenin laudalle (www.clubschatten.net/keskustelu). Siellä on ihan aikuisten jööttien elämänmenoa, ja lienee lähteenä parempi foorumi kuin tämä.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 31.08.2006 19:39
Kannattaa toki täälläkin pyöriä ja aikaansa tuhlata. Samoin, kuin Club Schattenin keskustelufoorumilla, on täälläkin aikuisia jööttejä. Schattenin lauta on toki sopiva sellaisille, jotka haluavat leikkiä kuuluvansa johonkin eliittiin tai parempaan ihmisryhmään.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • #9
 • • Muokkasi: Velvet Grey
 • Lähetetty: 31.08.2006 21:25
Eliittiryhmään ja eliittiryhmään, viitataanhan meihin jo muutenkin 'niinä tampereen gootteina' :'D

Sen verran mitä tulee täällä joskus harvoin tsekattua meininkiä, on uutisoinneissa edelleen ne samat cradleoffilthit ja metalllifestarit yms. Harhaanjohtavaa edelleen. Jos sivuston nimi liittyy gootteihin, olisi sen tiedotettava vähän puhtaammin aiheesta. Ja täällä on VAATEkauppalinkkilista. Niinpä niin, eihän muulla ole enää väliä kuin sillä, että on 10 000 euron vaatteet morticiasta. Missä musiikkikauppalinkit?

Mielestäni on myös sinänsä hölmöä perustaa oma wikipediaa apinoiva artikkelisivusto, sillä kaikki tarpeellinen on jo kirjoitettu wikipediaan. Linkittäkää sinne älkääkä korvatko sitä, sillä suorakopioiminen sieltä nyt on tyhmää. Ja wikin artikkelit ovat suunnilleen niin täydellisiä, että paremmaksi on vaikea pistää.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 31.08.2006 21:43
Jottei minusta saa ihan mielettömän ylimielistä kuvaa, voisin kertoa, että olen suunnitellut jo pidempään eräänlaisen goottimusiikkidatabasen tekemistä.

Siellä olisi siis aakkosjärjestestyksessä noita bändejä, ja jokaisen bändinnimen takaa aukeaa uusi sivu, jossa ainakin kotisivu + jotain infoa. Minulla on materiaali työn alla, mutta koodaamisessa ja muussa olen tumpelo, eikä oikeastaan ole aikaakaan opetella sivujen koodausta. Jos kiinnostusta sivujen väsäämiseeen ja hostaamiseen löytyy, siitä vaan.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit