Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

sangen harvinaisen tyhmiä kysymyksiä

Kirjoittanut: Ailahdus (Jäsen)
 • #1
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 13.10.2007 17:44
juu, uusi käyttäjähkö olen, en edes gootti, värillisiin vaatteisiin pukeudun ja tuskin meikkaan. Mutta tyhmiä kysymyksiä minulla kyllä olisi.
1.Millaisia alusvaatteita gootit käyttävät? (ettehän te sentään niitä viktoriaanisen ajan pussihousuja käytä?)
2.Millaisilla vuodevaatteilla "truu" gootti käyttää? (musta ja viininpunainen sametti ja silkki kuulostavat vähän liian epäkäytännölliseltä ja kalliilta ihan arkikäyttöön..)
3.Miten gootit pystyvät pitämään ihonsa helmenvalkoisena vuoden ympäri? (Kesällä on hirveän aurinkoista ja talvella räntäsade kaiketi pilaa meikit)
4.Missä gootit yleensäkkin oleskelevat? (Kesäisin ollaan kaikenlaisilla festareilla, oletan, mutta tuskin sitä goottikaan koko talvea kotona jaksaa istua, vaikkakin se mainitsemani räntäsade ja pakkanenkin nostavat meikkien leviämisen ja goottipopoissa kaatumisen riskiä...)

Ja tähän loppuun mainitsen että minulla ei ole yhtikäs mitään gootteja vastaan.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 13.10.2007 17:52
Näihin kysymyksiin saat kaikkiin vastauksen, kun jaksat vähän tutkia tyylifoorumista muutakin kuin ensimmäisen sivun. (Riippumatta siitä, että käsityksesi on aika 1980-lukulaisen stereotyyppinen..)
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.10.2007 17:56
Gootit käyttävät ihan tavallisia alusvaatteita, melko usein a la Lindex/jokin muu halpiskauppa (vaikka toki kalliisiin hyvälaatuisiin merkkialusvaatteisiin panostaminen olisi ihanaa, muttei tuo raha ratkea ihan kaikkialle).

Gootit käyttävät ihan tavallisia vuodevaatteita. Värivalikoima saattaa olla usein synkeä, mutta ei pakolla. (Silkkilakanat olisi ihanat, ei saa muistuttaa!)

Gootit joko käyttävät paljon korkeakertoimista aurinkorasvaa, pysyvät varjossa, pitävät peittäviä vaatteita tai ihan vaan paahtuvat kuten minä. Ei se valkoinen ihokaan mikään ihanpakkojuttu ole.

Gootit oleskelevat ihan tavallisissa paikoissa, kuten opiskelemassa, töissä, kaupassa, pankissa, postissa tms. suurimman osan ajasta. Goottikin on vain ihminen, ja erityisesti vanhemmat sellaiset joutuvat kiinnittämään elämässään sen verran huomiota rahanansaitsemiseen ettei niitä klubivermeitä ihan joka päivä askarrella ylle.

Vapaa-ajalla gootin voi nähdä baarissa kavereiden kanssa tai sitten klubilla tai keikoilla. Klubeja on mm. Schatten ja koneisemman musiikin Synapsi.

Meikit ei leviä kun käyttää sateenvarjoa ja popoihin voi suutarilla asennuttaa talvipohjat.
Kirjoittanut: Dragonfly (Jäsen)
 • #4
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Dragonfly
 • Lähetetty: 14.10.2007 17:04
1. Hassua, gootit ovat ihmisiä siinä missä muutkin. Jokainen ostaa alusvaatteensa mistä itse tykkäävät, vaikka niinkin arkisesta kaupasta kuin prisma

2. "Truu" gootit sisustavat kämppänsä oman maun mukaan, ja makuuhuoneesta saattaa löytyä viininpunaista samettia jos joku tykkää sellaista käyttää Ihan on raha/asenne/makukysymys, ihan niinkuin "truu taviksillakin"

3. Taitolaji Jos ei halua aivan meikkivitivalkoinen olla, niin pysyy vain poissa liialta auringolta

4. Jos välttämättä haluaa goottibongausta harrastaa, niin meitä synkeään pukeutujia löytyy vaikka mistä: baareista, puistoista, kirjastoista, klubeista, kävelyltä, kaupasta, töistä, lääkäristä, autoilemasta, kahviloista ym. Ihmisiä tässä vaan ollaan Usko pois, "truu" gootteja on kaikkialla ja kaiken näköisiä.

Huom! Ei niillä popoilla välttämättä edes kaadu
Kirjoittanut: Necroerotica (Jäsen)
 • #5
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 14.10.2007 19:32
1. Tavallisia, yleensä mustia alusvaatteita.
2. Satiinia, samettia ym. sitä mitä pidän kivana ja kauniina.
3. Pysy poissa auringosta, en ota aurinkoa enkä käytä myöskään aurinkorasvaa. Olen kyllä lunnostani aika vaalea/kalpea. Mustat hiukset vain korostaa sitä ihanasti.
4.Mistä vaan. Ei varmaan yhtä ainoaa paikkaa, mutta clubit, baarit, kotibileet ym. Tuntemani gootit ovat melko sosiaalista porukkaa. Paitsi minä.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 15.10.2007 12:01
No harvinaisen tyhmiä kysymyksiä onkin, ja minusta tämä on aivan typerä ja turha aihe.

Ylläri pylläri, mekin olemme tavallisia ihmisiä.

Ailahdus, millaisia alusvaatteita sinä pidät?

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 15.10.2007 12:53
Haiskahtaa trollaukselta. Miksei tähän ole jo napsahtanut lukkoa?
Kirjoittanut: Ilari (Jäsen)
 • #8
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 15.10.2007 13:52
1. Niitä, mitkä ovat mukavia. Saattaa joku niitä pussihousujakin käyttää, en tiedä kun en kovin paljoa kurki ihmisten hameiden/housujen alle.

2. Niitä, mitkä ovat mukavia. Monet varmaan haluavat silkkiä tai muuta hienoa, mutta kaikilla ei ole varaa. Itse käytän puuvillaa.

3. Kaikki eivät jaksa vaivautua, se valkoisuus ei ole "se juttu". Tuttuni käyttää päivänvarjoa kesäisin ja sateenvarjoa talvisin.

4. Gootteja on ihan kaikkialla, mutta klubeilta löytää varmimmin.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 15.10.2007 14:02

Lainaus: Iiriva

No harvinaisen tyhmiä kysymyksiä onkin, ja minusta tämä on aivan typerä ja turha aihe.


Jepajee. Onneksi olemme suvaitsevaisella foorumilla, jossa voimme keskustella myös tyhmiltä kuulostavista asioista alentumatta mollaamaan sellaisia henkilöitä jotka eivät ole kovin syvällisesti perehtyneet goottilaisuuteen.
Kirjoittanut: Zeitgeist (Jäsen)
 • #10
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 15.10.2007 20:45

Lainaus: Heetteri

(Riippumatta siitä, että käsityksesi on aika 1980-lukulaisen stereotyyppinen..)


1980-lukulaisen stereotyyppinen, jos mm. olettaisi, että gootit pukeutuvat pääosin viktoriaanisiin vaatteisiin? Kysymykseni ei siis ole mitenkään hyökkäävä, haluan vain nähdä ymmärsinkö oikein. Eihän viktoriaaninen tai muu sellainen pukeutuminen ajautunut goottikulttuuriin kuin vasta joskus 90-luvulla, jolloin mielestäni alkoi jo harvempi itseään gootiksi kutsuva henkilö olla oikeasti gootti. 80-luvun batcaverit ovat niitä, joita sanoisin oikeasti gooteiksi, ja 80-luvun goottikäsitys ei sisältänyt paljoakaan sitä, mitä nykyään gootiksi lasketaan. Tämäkin toki vain minun mielipiteeni, eikä tästä kannata suuttua/loukkaantua/vetää palkokasvia hengitystiehyeihin.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit