Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Asiaa gooteista

Kirjoittanut: PekkksiSekkksi (Nimetön)
 • Lähetetty: 24.02.2006 16:40
Gootit painukaa *******!
Kirjoittanut: PekkksiSekkksi (Nimetön)
 • Lähetetty: 24.02.2006 16:42
V atuttavaa
I tkettävää nuo
T urhat gootit
T osiaan
U skokaa on!
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 24.02.2006 18:24
Kiitos tästä kirjoittamastasi syväluotaavasta analyysista. Voit tietysti jatkaa samaa linjaa ja naputella lisää noita järkyttävän upeita elämänviisauksia, tai sitten käyttää luonnon sinulle suomaa aivomassaa hieman kypsemmän tekstin tuottamiseen.
Kirjoittanut: Gootit on perseestä (Nimetön)
 • Lähetetty: 26.02.2006 15:46
Gootit vois palautua normaaleiks ihmisiksi! teissä ei ole mitää järkeä! Saatana kaikki olette ku jotain "Pimeyden Hallitsijoita"! Onko siinä jotai niin siistiä? painukaa helvettii! sinne te varmaa menetteki! Olette niin paskoja yksinkertasesti!
Kirjoittanut: Nimetön (Nimetön)
 • Lähetetty: 27.02.2006 10:54
Kypsää ja suvaitsevaa tekstiä.Melko viisaalta kuullostaa kun korvataan pilkut ja muut välimerkit kirosanoilla.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 27.02.2006 11:11
Hyvä nimimerkki "Gootit on perseestä": Voisitko, mikäli keskustelufoorumin käyttöä aiot tulevaisuudessakin harrastaa, kirjoittaa jatkossa hieman asiallisempia viestejä? Tuo sinun mielipuolinen uhoaminen antaa itsestäsi melko typerän vaikutelman.

Minkä ihmeen takia goottien tulisi palautua normaaleiksi ihmisiksi? Valtaosa ihmiskunnan jäsenistä edustaa sellaista pilaantunutta rappiotilaa, jonka tavoitteleminen osoittaa mielestäni suunnatonta itsetuhoisuutta ja typeryyttä.
Kirjoittanut: SisterBlack (Nimetön)
 • Lähetetty: 04.03.2006 14:23
Mitä vikaa gooteissa on?
Gootit on ihmisiä, niinkuin sinä
itsekin.
Kukaan gootti ei ole tähän mennessä
sanonut: tavalliset ihmiset sucks.
Me gootit olemme ihan tavallisia.
(olen ollut gootti 2 vuotta)
Mitä väliä on pukeutuuko aina
mustaan, kun jotkut ihmiset pukeutuvat punaiseen?
Kirjoittanut: Gwendolyne (Jäsen)
 • #8
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 04.03.2006 22:49
Onko sillä väliä onko pissis, gootti, punkkari vai ns. "massaan sekoittuva"? Ei todellaakaan! Jokainen saa olla sellainen kun haluaa, ja sitäpaitsi, kaikki me olemme ihan tavallisia. Ihan sama kun me kävisimme haukkumaan sinun tyyliäsi. Ja mikäs Pimeyden palvelia itse olet, kun vain koko ajan kiroilet ja puhut helvetistä.

Gooteissa ei ole mitään vikaa!
Kirjoittanut: SisterBlack (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.03.2006 16:22
Muuten, eikö tää paikka ollut tarkotettu goottien
juttelupaikaksi???
Ei millään pahalla...
Ei kyllä hyvälläkään....
Kirjoittanut: Rottenicia (Jäsen)
 • #10
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 22.03.2006 17:50
en nyt sanoisi että olisimme yksinkertaisia

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit