Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kauhuelokuvafestivaali HURME shokeeraa jälleen Turussa!

  Kirjoittanut: morning_star (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 03.11.2007 15:32
  Toista kertaa järjestettävä Kauhuelokuvafestivaali Hurme hemmottelee jälleen täysi-ikäisiä katsojia. 9.-10.11.2007 saadaan nauttia niin vanhoista kulttiklassikoista kuin tuoreistakin elokuvista harvinaislaatuisempaa materiaalia unohtamatta. Viime vuotiseen tapaan paikalle odotetaan sankoin joukoin kauhuelokuvien ystäviä, eivätkä festivaalin lippujen hinnat rasita tänäkään vuonna katsojien kukkaroa.

  Perjantaina festivaalin starttaa Texasin moottorisahamurhaajalla maineeseen nousseen Tobe Hooperin Eaten Alive (USA 1977). Psykopaattinen hotellinpitäjä saa vieraidensa olon tukalaksi heti kättelyssä, kun viikate alkaa heilua ja altaassa pulikoiva krokotiili hoitelee loput. Toisena elokuvana nähdään espanjalaisen Jaume Balaguerón vuonna 2005 ohjaama Frágiles. Elokuva ei tule Suomessa lainkaan teatterilevitykseen, mutta Hurme mahdollistaa sen katsomisen valkokankaalta. Ohjelmiston perjantain osalta päättää kulttiklassikon maineeseen noussut Abel Ferraran The Driller Killer (USA 1979), joka on ollut kiellettyjen elokuvien listalla useissa eri maissa.

  Lauantaina Hurme kunnioittaa vastikään edesmennyttä Ingman Bergmania näyttämällä ohjaajan ainoan varsinaisen kauhuelokuvan, Vargtimmenin vuodelta 1968. Nyt esitettävää, harvinaista pidempää versiota ei ole nähty juuri missään ilmestymisensä jälkeen. Seuraavana vuoroon pääsee toinen kulttiklassikon mainetta nauttiva elokuva, Kathryn Bigelowin Near Dark (USA 1987), joka yhdistää westerniä ja vampyyrielokuvaa erinomaisen viihdyttävällä tavalla. Kolmantena elokuvana esitetään Eli Rothin ohjaama Hostel: Part II (USA 2007), joka ei myöskään tule teatterilevitykseen, mutta jonka Hurme tuo nyt Turkuun. Silmänruokaa elokuvassa tarjoaa muun muassa suomalaismalli Vera Jordanova. Lauantain elokuvien osalta päättää loistokkaasti Don´t Go in the House (USA 1980), jossa lapsuuden traumoista kärsivä päähenkilö toteuttaa kostonhimoaan tuntemattomien naisten kustannuksella.

  Festivaalin metallimusiikista täyttyvä päätösklubi järjestetään Dante's Cornerissa. Lämmittelyn suorittaa ulkomaita myöten mainetta niittänyt Searing Meadow. Pääesiintyjänä on juuri Euroopan kiertueelta palannut, progressiivista death metallia soittava Amoral. Luvassa on siis hikeä ja railakasta meininkiä koko rahan edestä!

  Näytökset: Kino Thalia (Aurakatu 10, Hansakortteli, 2.krs)
  Päätösklubi: Dante's Corner (Uudenmaankatu 14)
  Liput: Yksittäiset näytökset 6 eur, päätösklubi 6 eur
  Festivaalipassi, sis. kaikki näytökset ja päätösklubin 25 eur/20 eur (opisk.)
  Passien ennakkomyynti: Pieni Leffakauppa (Yliopistonkatu 10), alkaen viikolla 45

  Lisätiedot www.hurme.org
  Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
  • Lähetetty: 03.11.2007 16:26
  Miksi turhaan kaksi aihetta tästä peräkkäin?
  Kirjoittanut: Kazimiera (Jäsen)
  • #3
  • Arvo: Tulokas
  • • Muokkasi: Kazimiera
  • Lähetetty: 03.11.2007 22:08
  Kyllä tuosta ainakin kolme, ellei neljä katsomisen arvoista leffaa löytyy. Driller Killeriä ja Frágilesia en tosin suosittele kenellekään, ellei ole ihan hirmuinen Richard Roxburgh-fani (joka siis on tuossa Balaguerón leffassa).
  Kirjoittanut: nahkarotta (Jäsen)
  • #4
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 04.11.2007 13:09
  vaikuttaa hyvältä. pitänee ottaa osaa.
  Kirjoittanut: antti69 (Jäsen)
  • #5
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 05.11.2007 17:06
  vaikutta mielen kiitoiselta yksi kauhuklasikko on dawn of detah 1979 tai sitten day of death 1985 suosittelen ne hyviä kauhuleffoja varsinkin erittävä kauhukuva olis amityville horror vuodelta 1979 yksi kuuluisimmista kummitus tarinoista
  Kirjoittanut: Kuutar (Aktiivi)
  • #6
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 06.11.2007 10:39
  tuo vaikuttaa mielenkiintoiselta, viimeksikin jo piti mennä, mutta ehkä sitten tällä kertaa.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit