Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

La 17.11.2007 Klub Kalma: Varjo @ Dubrovnik, Hki

  Kirjoittanut: HraNauha (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 06.11.2007 17:18
  Lauantaina 17.11. vietetään Klub Kalman syksyn viimeistä klubi-iltaa Dubrovnikissa. Tummasävyisen musiikin klubi-illan pääpaino on jälleen 70-luvun lopun ja 80-luvun synkässä rockissa ja popissa, postpunkissa ja uudessa aallossa. DJ:t Flux, Hra Nauha ja Murha.

  Livenä esiintyy Varjo, joka tuntuu olevan mainiossa keikkakunnossa! Myös uutta materiaalia lienee luvassa.
  http://www.myspace.com/varjoyhtye

  Levymusiikkia tuttuun tapaan bändeiltä ja artisteilta kuten Amebix, Bauhaus, Birthday Party, Blind Lemon Jefferson, Cabaret Voltaire, Cure, David Bowie, Dead Kennedys, Dead Can Dance, Depeche Mode, Editors, Happy Mondays, Interpol, Joy Division, Klaus Nomi, Killing Joke, Magazine, Mana Mana, Mission, Musta Paraati, New Order, Nick Cave & the Bad Seeds, Pixies, Portishead, Radio 4, Ret Marut, Sielun Veljet, Sisters of Mercy, Siouxsie and the Banshees, Shadowplay, Sonic Youth, TV On The Radio, Tubeway Army, Tuxedomoon, Ultravox, Virgin Prunes jne.

  Dubrovnik, Eerikinkatu 11, klo 22 - 03
  Liput 5 euroa

  www.myspace.com-klubkalma
  Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
  • Lähetetty: 13.11.2007 09:27
  Jee, sisko tulee käymään pohjoisesta, tänne voisi sen raahata...
  Kirjoittanut: HraNauha (Jäsen)
  • #3
  • Arvo: Edistynyt
  • • Muokkasi: HraNauha
  • Lähetetty: 15.11.2007 17:37

  Lainaus: Tristessa

  Jee, sisko tulee käymään pohjoisesta, tänne voisi sen raahata...


  Raahaa ihmeessä! Ja kannattaa muutenkin olla paikalla, sillä toivottavasti muutenkin mukavan illan lisäksi saimme jakoon elokuvalippuja:

  Kalma goes Movies!

  Lauantain Kalmassa on jaossa elokuvalippuja! Jaamme lippuja sekä kovasti odotetun ja kehutun Ian Curtis -elokuvan Control että Alaskaan sijoittuvan vampyyrileffan 30 päivää kaamosta ennakkoensi-iltoihin!

  Jaamme liput siten, että 30 ensimmäisenä Kalma-lippunsa lauantaina ostanutta saa kutsun 30 päivää kaamosta -leffaan, ja Control-liput arvotaan illan bändin Varjon heitettyä keikkansa.

  Kannattaa olla paikalla!

  Lisätietoja leffoista:
  http://www.futurefilm.fi/teatteri_leffakortti.php? id=169
  http://www.nordiskfilm.fi/valkokangas/elokuvaesitt ely.php?id=1885
  Kirjoittanut: Garmyad (Jäsen)
  • #4
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 18.11.2007 02:24
  Tulipa kerrankin rahalle vastinetta, kun oli sopuhintaiset liput
  Oli hyvä keikka!!!
  Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
  • Lähetetty: 18.11.2007 10:32
  Komppaan Garmya, hyvät kekkerit ja Varjo oli iskussa. Kyllä se taitaa olla Suomen johtava suomenkielinen goottipumppu, toistaiseksi
  Kirjoittanut: HraNauha (Jäsen)
  • #6
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 19.11.2007 09:41
  Eipä voi kuin myötäillä: minustakin oli hyvät iltamat ja hyvä keikka. Varjo on hyvässä keikkakunnossa!

  Klub Kalman jatkosta ei vielä ole tietoa, mutta pyrimme jatkamaan toimintaa taas keväällä. Ilmoittelemme tapahtumista tietysti mm. tällä palstalla, jonka lisäksi voit halutessasi ilmoittautua Kalman sähköpostilistalle lähettämälllä viestiä osoitteeseen goottiurpot@netti.fi.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit