Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kuvagalleria avattu -- tänne valitukset ja kysymykset.

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 05.09.2006 01:27
  Kirkaisen tällaisen tiedotteen:

  Gootti.net:in ikioma kuvagalleria on nyt sitten avattu. Systeemi on vielä tässä vaiheessa ja tilanteessa siinä tilassa, että mahdollisesti pieniä ongelmia saattaa esiintyä. Ei kannata hämmästellä (koska siitä ei ole mitään hyötyä) jos esimerkiksi kuvan miniatyyriversio, thumbnail, ei toimi tai jos osa galleriasivuilla näkyvistä sanoista on englanninkielisiä. Kaikki viat tullaan korjaamaan, tai ainakin ne pyritään korjaamaan.

  Täällä foorumin puolella käyttäjät voivat julkaista omassa profiilissa yhden valokuvan/piirroksen tai muun kuvan, mutta tuolla galleriassa voi kuvia julkistaa melkein niin paljon kuin sielu sietää. Kuvia voi myös kommentoida. Asiattomia kuvia voi ilmiantaa. Jossain vaiheessa saattaa olla mahdollista myös kuvien arvostelu. Tämä lysti on nyt ja aina täysin ilmaista.

  Galleria löytyy WWW-osoitteesta www.galleria.gootti.net.

  Tähän viestiketjuun voi lähetellä kysymyksiä, jotka liittyvät galleriaan jollain tapaa. Vastaan ja neuvon parhaani mukaan. I am at your service.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit