Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

21.12. (pe) Katakombi @ Vastavirta, Tampere

  Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
  • Lähetetty: 01.12.2007 09:01
  Katakombi vs. Redemption Club
  klo. 21.00 - 02.00

  Perjantaina 21.12.2007
  Vastavirta-klubilla
  Pispalanvaltatie 39, Tampere

  Katakombi tulee taas ja tuo mukanaan uuden Redemption Club:n Tampereelle.
  Tällä kertaa dj:t soittavat pelkästään kotimaista musiikkia alalta gothic rock, post-punk, deathrock, industrial, EBM, electro, punk, indie etc.
  Mukana myöskin arvottavana ainakin Heavenly Circus:n (www.heavenlycircuskaa.fi/) ja Shadowplay Recorsin ( www.shadowplay.ru/) lahjoittamia tuotteita.

  Livenä esiintyy:

  Huuto 49
  www.myspace.com/huuto49

  Phantom Leaf
  www.myspace.com/phantomleaf

  DJ's:
  Zynthexia (Redemption Club)
  Jyrki Witch (Katakombi)
  Jaakko (Katakombi)

  Liput 5/4 €

  Tervetuloa!


  www.katakombi.tk
  www.myspace.com/redemption_club
  www.vastavirta.net
  www.shadowplay.ru/
  www.heavenlycircuskaa.fi/
  www.koiruoho.com
  Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
  • Lähetetty: 01.12.2007 09:02
  Tänne sitten kaikki kynnelle kykenevät. Joulu on vuoden synkin juhla, ja tästä on hyvä aloittaa laskeutuminen kohti jouluräyhää. Huuto 49 tulee olemaan kaikkien aikojen kovimmassa iskussa, prkele!
  Kirjoittanut: Melia (Aktiivi)
  • #3
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 02.12.2007 14:49
  No kappas, tästä on hyvä aloittaa joululomat Mansessa.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit