Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

SYKSY esittäytyy ON THE ROCKS, Helsinki tiistai 12.09.2006

  Kirjoittanut: Propaganda (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 09.09.2006 01:14
  SYKSY on keikalla ON THE ROCKSissa Helsingissä tiistaina 12.09.2006. Lavalla noin klo 23.00,
  'Metsurin kyynel' -lyhytelokuva näkyy paikalla ennen keikkaa..

  www.syksy.org

  Video ny OULUN MUSIIKKIVIDEOFESTIVAALEILLA 09.-10.09.2006 KILPAILUSARJASSA numerolla 47.
  http://www.omvf.net/2006/FI/ohjelmisto/kotimainen- kilpailu/kilpailuvideot.html
  Näkyy ainakin kolmessa esityspaikassa.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit