Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Vuoden 2007 parhaat levyt?

Kirjoittanut: Ene (Jäsen)
  • #21
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 28.11.2008 12:38

Lainaus: Sire

Hm, minulle se saattaa olla Epican The Divine Conspiracy. Parilla ensimmäisellä kuuntelukerralla en paljoa saanut irti, jäi vain semmoinen "ööh...mitä?"-olo, mutta nyt materiaali on selkiytynyt ja osaset loksahtaneet kohdalleen.


Ehdottomasti oli menneen vuoden paras levy, monimutkainen, ja todellakin vaati muutaman kuuntelu kerran, eikä ehkä aukene vielä silloinkaan!
Parhaat kappaleet on: Death Of Dream, The Obsessive Devotion, Chasing The Dragon, Fools Of Damntion, The Divine Conspiracy ja Livin a Lie
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
  • #22
  • Arvo: Mahtigootti++
  • Lähetetty: 28.11.2008 21:56
Tein juuri tänään tälläisen listan, mutta 2006 vuoden levyistä No, nyt sitten siitä seuraava...
[Täysin mielipuolisessa järjestyksessä]
Nine Inch Nails: Year Zero
The Wildhearts: s/t
New Model Army: High
Sonata Arctica: Unia
Lapko: Young Desire
Korn: Unplugged
Manic Street Preachers: Send Away the Tigers
MUCC: Gokusai
Type O Negative: Dead Again
Grinderman: s/t

Onhan siinä jo varsin hyvä läjä kovatasoisia levyjä.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit