Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

UHRITULI "kuolleet tytöt" single ladattava

  Kirjoittanut: uhrituli (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 13.09.2006 00:24
  Pari biisiä tälläseltä "UHRITULI" orkesterilta.

  - Kuolleet tytöt
  - Korpimaa

  www.mikseri.net/uhrituli


  kommentit on tervetulleita, niin pistetään palauttetta etiäpäin.

  dööd

  Ylläpito muokkasi: Laitettu linkki toimimaan.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 13.09.2006 14:46
  Eipä kuulosta hullummalta, eli onhan tuo ihan kuunneltavaa musiikkia. Vähän huvittuneesti kuuntelin biisien Kuolleet tytöt ja Korpimaa sanoituksia. Huvittavimpia kohtia jälkimmäisessä kappaleessa on kohdat, joissa lauletaan "olet mun hautausmaani" ja "sä nuolet sitä".
  Kirjoittanut: Zombina (Jäsen)
  • #3
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 09.11.2006 21:52
  Ei ollenkaan hassumpaa

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit