Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

mistä violetit glitter, platform kengät?

  Kirjoittanut: korppi (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 28.12.2007 21:24
  mistä löydän tuollaiset ihanuudet,vihdoinkun varaa ostaa sellaset niin en löydä niitä mistään =(
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 28.12.2007 21:37
  Niitä sai ainakin Morticiasta, en tiedä saako enää. Eerikinkadun Morticiassa, Helsingissä siis, on kauan ollut sellaiset koristeena. Kukaan ei vain ole niitä ostanut. Mutta, tämänkin olisi varmaan voinut kysyä suoraan kengät-aiheessa, joka löytyy goottityyli-osiosta, joten suljen tämän.

  Jos valitettavaa, yksityisviestiä tulemaan.

  Kiitti moi

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit