Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Uskonnon opettaja

  Kirjoittanut: Death Angel (Aktiivi)
  • #1
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 07.01.2008 17:56
  Alkaa ottaa päähän kun uskonnon tunnilla (kirjoitetaanko sekin yhteen vai erikseen???) alkoi puhua saatananpalvojista ja tuijotti minua ja kaveriani. Sitten hän alkoi selittää että me satanistit joutuu usein pulaan ja kaatelee hautoja ja tällästä..

  Oli lähestulkoon MAHDOTONTA olla hyppäämättä pulpetin takaa kimppuun ja alkaa kailottaa että vaikka mä tältä näytänki niin ei tarvi tuijottaa kuin halpaa makkaraa vaikka puhuiski satanisteista. Ja minä kun en satanisti ole, enkä käy kaatelemassa hautoja!!
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 07.01.2008 18:02
  Been-there-done-that-nothing-new. Oikeasti, uskonnonopettajasi ei ole ainut uskonnonopettaja joka suhtautuu noin (vai suhtautuuko, sillä usein "erilllllaiset" ajattelevat että kaikki suhtautuvat heihin oudoksuen). Turpiinvedon tai keskustelupalstalla avautumisen sijaan kannattaisi varmasti keskustella tämän opettajan kanssa kahden kesken mietteistä ja tuntemuksista.

  ...Sekä saatananpalvonnan ja satanismin eroista...
  Kirjoittanut: Jasmine (Jäsen)
  • Lähetetty: 07.01.2008 18:08
  Oma uskonnonopettajani oli sentään pappi :P ei tehnyt noin mutta meni hiljaseksi kun vaan todettiin että "maailmassa on pahaa koska on ihminen!" Loppupeleissä... Opettajas tietysti sekotti 100% asioita pahasti
  Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
  • Lähetetty: 07.01.2008 18:39
  Tämä ei tarvitse erillistä aihetta. Death Angel, otapa nyt järki käteen, ja kahlaa vähän aiheita läpi taaksepäin ennen kuin alat perustaa joka jutulle eri ketjua. Tämän olisi voinut kertoa vaikkapa "kitinät, natinat ja vinkunat" -topicissa.
  Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
  • Lähetetty: 07.01.2008 19:01
  Suljetaanpa tämä ja jatketaan muissa topiceissa, kiitos.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit