Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
www.x-tra.de verkkokauppa

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

www.x-tra.de verkkokauppa

  Kirjoittanut: Mr_Nightmare (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 25.01.2008 00:58
  Olisiko kokemuksia miten tuolla myytävien vaatteiden/kenkien kokonumerot pitävät paikkansa?
  Vertailutaulukot sivuilta toki löytyvät mutta silti usein tulee yllätyksiä...
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 25.01.2008 01:09
  X-tra-X:ista on jo keskustelu. Vanhoja aiheita on hyvä selata ennen uuden aloittamista, sillä jokaisella alueella on vanhoja keskusteluja sivukaupalla, ei vain ne jotka näkyvät heti ensimmäisellä. Suljen tämän.

  http://www.gootti.net/keskustelu/8_334_0.html

  Jatketaan keskustelua tuolla.

  T: Mode

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit