Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tuska 27.-29.6. 2008

Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #551
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 01.07.2008 20:11
BTW, ehtikö kukaan muu kuulla tätä mainiota Tuska-tangoa siellä festareilla? Itse en kuullut, mutta ostin sen Tuska ep:n ja yllätyin kuin siellä olikin tuollainen mahtava ylimääräinen raita. Piristi päivää.
Kirjoittanut: Chuuko (Jäsen)
 • #552
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 01.07.2008 20:26
Tuskassa en kyseistä biisiä kuullut, mutta myspasen sivuilta tuo tärhti soimaan ja aiheutti pienoista hajoamista. Oli kyllä varsin mielenkiintoinen
Koskahan ninni saa tuskakuvat nettiin?
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.07.2008 20:36

Lainaus: BronzeRain

BTW, ehtikö kukaan muu kuulla tätä mainiota Tuska-tangoa siellä festareilla?


Ehdin kyllä, se soi taajaan ainakin Infernolavalla. Oli muuten aikast mainio tango.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #554
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 01.07.2008 20:38

Lainaus: Chuuko

Koskahan ninni saa tuskakuvat nettiin?

Totisesti, olisi hauska nähdä kuvia.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #555
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 01.07.2008 20:45

Lainaus: BronzeRain

Totisesti, olisi hauska nähdä kuvia.

...Ja nähdä mitäs siellä taas tulikaan tehtyä
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 01.07.2008 20:58

Lainaus: BronzeRain

Koskahan ninni saa tuskakuvat nettiin?

Totisesti, olisi hauska nähdä kuvia.

Ajattelimpas kohta alkaa laittaan niitä, taas kertyi aikamoinen määrä. Ovat vielä purkamatta muistikortilla. Älkää sit ihmetelkö et mix eka tulee sunnuntain kuvat jne, laitan ne silleen et sit kun on kaikki laitettu, ne on oikees järjestyksessä!
Huom! Ilmoittakaa sit jos joku kuva pitää poistaa tai haluat rajata ittes kuvasta pois tms. Niitä on niin hemmetisti etten voi millään alkaa niitä kaikille kuvissa olleille erikseen lähetteleen hyväksyntää varten, joten hoidetaan se sit niin päin et deletoin samantien pois jos tarvetta on kun oon ne lisäillyt! (toivon tietty ettei tarvis poistaa mitään/ketään koska aika hyviä kuvia tuli...)
Mut infoon sit heti kun kuvia voipi mennä ihaileen!
Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #557
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 01.07.2008 21:00
Tulipa taas tämäkin Tuska koettua. Tästä näemmä tuli sitten vähintään se kahden päivän krapula, eli omalta osaltani Tuska jatkuu edelleen. Melkoisen vitutuksen sain kyllä siitä kameran häviämisestä, mutta elättelen toivoa, että joku kultainen sielu olisi sen palauttanut, ja saisin sen poliisiasemalta takaisin. Kuvien katoaminen harmittaa eniten. Tuli juteltua pingviinien kanssa lauantaina ja ystävällinen naisihminen teki minustakin sitten yhtä nätin. Siinä sitä tekoverta sitten loppuilta syljeskeltiin
Pitissä oli kivaa jälleen. Meininki on muuttunut viime vuosista, sillä en ole aiemmin circle moshpitteihin törmännyt Suomessa sen enemmän kuin wall of deathiinkaan. Tuli myös huomattua, ettei sinne pittiin edelleenkään ole asiaa, jos on liian kännissä. Ystävällisiä nämä kanssatanssijat olivat ja noukkivat ylös nopeammin kuin tajusi kaatuneensa, mutta kolmannen kerran jälkeen tuommoinen kaatuilu meni häpeän puolelle. Täytyy kyllä vielä sanoa, että järkkärit olivat todella asiallisia tänä vuonna. Pittien liepeillä niitä näkyi, mutta tällä kertaa ne osasivat olla pilaamatta ihmisten iloa. Katsoivat vaan vähän perään, että homma pysyy hallinnassa.
Tykkäsin kovasti Killswitch & Kakesta. En vaan keksi mikä siinä on, mutta tuommoisen jenkkibändin keikalla oli vaan erilainen fiilis kuin näitä skandinaaveja katsellessa. Samalla kielellähän ne laulaa, mutta jokin siinä vain oli. Ne ei ehkä olleet niin tiukkaotsaisia sen musiikin suhteen kuin vaikkapa nuo puolanmaan pingviinit. Se raamatun repiminen oli kyllä aika hyvä veto Näkikö kukaan mitä sille kävi? Ottiko yleisön jäsen sen muistoksi vai menikö se silpuksi yleisöön niin kuin kuuluisi?
Fields of the Nephilim veti kyllä ihan hyvän keikan, mutta pakko myöntää, että tuollainen goottirokki kuulostaa kovin munattomalta bläkmetallin jälkeen. Tykkään kuitenkin, että Tuskaan hommataan tätä nykyä se yksi pakollinen goottibändi joka vuosi. Tuleepa vähän monimuotoisuutta tuohon repertuaariin.

Sanotaan vielä näin lopuksi että oli kiva tavata teitä kaikkia ja toivottavasti uskaltaudun jossain vaiheessa uudestaankin juttusille. Ette te niin pelottavia ole kuin miltä näytätte (paitsi Heetteri, se on hirveen pelottava) XD
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 01.07.2008 21:02

Lainaus: emanon

(paitsi Heetteri, se on hirveen pelottava)

Awww, kunhan sanot vaan, senkin imartelija.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 01.07.2008 21:15
Miten mä nyt en nää tosta uutispätkästä Rotteniciaa millään vaik oon kattonu 4 kertaa!!!! Oma pinkki pää siel takana kyl vilkkuu ku noukin jotain maasta.
Kiitokset muuten kaikille jotka tänä vuonna uskalsi tulla jutteleen ja kylttiin kertyi noin 30 nimee, viime vuonna vaan 17! Pahoittelut niiden osalta jotka yritti löytää meidät mun paljon kehuman "näkyvän" kyltin perusteella, koska koko ajanhan se oli rullalla mun kädessä! Pitänee ens vuodeks tehdä joku erilainen tsydeemi (hankalaa, koska kuiteski sen on kutistuttava niin pieneks et sen kaa voi tunkee sinne ihmisvilinään bändejä kattoon ketään sillä satuttamatta!)
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 01.07.2008 21:19

Lainaus: emanon

oli kiva tavata teitä kaikkia ja toivottavasti uskaltaudun jossain vaiheessa uudestaankin juttusille.

Harmi et missasin sut, et vissiin huomannu sitä sunnuntain miitti-ilmoitusta siinä vege-kojulla? Mä kun räpsin koko ajan fotoja, niin oisin sutkin ikuistanut kaikissa meikeissäs jos vaan oltais nähty. (Ninnuska on pahoillaan kadonneen kameran puolesta )

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit