Gootti.net

Vanhat ihmiset, tullut kehumaan vaiko tuomitsemaan?

  Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
  • Lähetetty: 04.02.2008 19:33
  Itselläni molempia, Yleensä mummelit ovat tulleet hypistelemään jotain hameen reunaa tai hihaa, mutta on sitten tullut lujaakin kritiikkiä.
  Mutta mutta, miten teillä on käynyt ?

  Meni väärään osioon.
  Kirjoittanut: blackwolver (NeppaGootti)
  • Lähetetty: 04.02.2008 19:50
  http://www.gootti.net/keskustelu/4_835_0.html täällä keskustelua aiheesta

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit