Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Miten te teette kuiturastanne?

  Kirjoittanut: Homoherutin (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 06.02.2008 16:59
  Eli siis kertokaa, koska itse olen ostanut jo valmiiksi kuidun, mutta en sitten tiedä mikä tekniikka olisi paras. Kaupassa sanottiin, että huovuttamalla (eli siis pyörittelen mäntysuovassa ja tupeeran, huovutan jne..)
  Kertokaapas siis ihan alusta asti oma tekniikkanne tehdä kuidusta rastoja!
  Kirjoittanut: kalmakalle (Aktiivi)
  • Lähetetty: 06.02.2008 17:17
  Eiks tää aihe ole jo käsittelyss tuolla tukka sektorissa?http://www.gootti.net/keskustelu/8_1064 _0.html
  Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
  • #3
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 06.02.2008 18:17
  Esimerkiksi tässä ketjussa voit kysellä tuollaisia, ja muitakin on :
  http://www.gootti.net/keskustelu/8_1064_0.html
  Lukitsen tämän !

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit