Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hiukset 2

Kirjoittanut: Zenren (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.08.2008 16:03
Olen melkein päättänyt, että leikkaan ehkä jotain URL tuon tyylistä, ja värjään mustaksi (tai joksikin muuksi kuin täksi epämääräiseksi punaruskeaplarghsävyksi), mutta vielä pitää kerätä rohkeutta, että uskallan pätkäistä nämä hyyyvin kauan pitkänä olleet hiukset...
Kirjoittanut: Mystification (Aktiivi)
 • #322
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 20.08.2008 16:55
Yay, punaiset takaisin!
Mikäli en lösähdä tässä täysin kuluvan iltapäivän aikana, pistän värinpoiston päähän ja sen kyytipojaksi Brilliancen 842:sta, ensimmäistä kertaa tesmin.
Toivottavasti ei tipu tukka päästä, kuontalo kuitenkin rasittuu jo pelkästä värinpoistosta aika lailla.
Kirjoittanut: Amelia De Vlarie (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.08.2008 17:07
Nyt päätin että menen shokeeraamaan noita italian cotoure fashion kampaajia pienellä pyynnöllä, nimittäin EA:n väriset hiukset päähän xD tuossa olisi kuva : URL. ainakin toivon tuontyyppiset hiukset.. Hiukset kun vain on aika tumman purppurat nyt joten katotaan mitä ne päättää. Onko mielestänne huono idea? onhan noi hiukset nätit sinisten silmien kanssa mutta kaihan ne ihan ruskeasävyselle soppii.
Kirjoittanut: Ania (Jäsen)
 • #324
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 21.08.2008 19:24
Amelia De Vlarie, näyttäisivät mielestäni oikein näteiltä, anna toki mennä.
Itse kuolasin lähinnä itselleni noita viereisten kuvien kirkkaanpunaisia hiuksia, omassa päässä kun ei väri tahdo pysyä kahta pesua kauempaa, oli kyseessä sitten purkki Anttilan hyllyltä tai ihan kampaajan seokset. Vielä vuosi sitten tukka oli ihan musta, ja yhden kampaajan värinpoiston jälkeen letti on aika tehokkaasti tippunut päästä, itse edesautan sitä vielä värjäilemällä hiuksiani suhteellisen usein. Mutta kyllä se siitä. Tai sitten turvaudun kohta Donald Trump-tyyliin. Maailman rumin gothic comb-over!
Kirjoittanut: PolyUnsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #325
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 21.08.2008 20:41
Värjäsin tänään pitkästä aikaa mustaksi! Sekoilin, ja väripullo putosi (lensi kaaressa) lattialle. Väriä levisi kylppärin matolle. Mutsi meni myöhemmin suihkuun ja huuteli vessasta että "Onko tämä tässä matolla sitä väriä vai kakkaa?"
Kirjoittanut: Fear of Cabbage (Jäsen)
 • #326
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 22.08.2008 17:58
Mustia hiuksia "käytän". En osaa oikein selittää millaset nää on, erikoiset.
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #327
 • Arvo: Mahtigootti++
 • • Muokkasi: Faith Black
 • Lähetetty: 27.08.2008 17:21
Onkos kellään kokemusta wire loom-lisäkkeistä?
Itse ajattelin käydä vaikkapa Biltemasta ostamassa johdotusputkea ja alkaa väsäilemään itse niistä lisäkkeitä. Kiinnostaisi siis tietää, millä maaleilla niitä saisi värjättyä sekä miten ne saa parhaiten kiinnitettyä toisiinsa?
Montakohan metriä tarvitsisi tuota wire loomia, jotta saisi näyttävät, tuuheat lisäkkeet (fallsit)?
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 29.08.2008 09:41

Lainaus: Faith Black

Kiinnostaisi siis tietää, millä maaleilla niitä saisi värjättyä sekä miten ne saa parhaiten kiinnitettyä toisiinsa?

Tarkoitat niitä ohuita putkia? Sellaista tuubaa löytyy hyvin varustetuista rautakaupoista värillisinäkin. Ainakin suuressa maailmassa on letkua mustana, violettina, keltaisena, punaisena, oranssina ja turkoosina. Kiinnityksestä en osaa sanoa, mutta jos rautakaupassa piipahdat hiuseinestä hakemassa niin oletko ajatellut josko sulloisit päähän vaijeria? Siis kunnon rastavaijerit a la Predator. Olisi meinaan aika tyylikkäät mielestäni. Tämä ei ole kuittailua eikä ilkeilyä, vaan innovatiivinen kampausvinkki.

Muokattu: "hyvin hankituista" pitää olla "hyvin varustetuista".
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #329
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 29.08.2008 13:29
kuopassa tuo oli ilkeää . Rastavaijerit taitaisivat olla "hieman" liian raskaat.

Meinaan siis tämmöistä putkea tunkea päähäni tähän tyyliin (tuossa lisäkkeessä on tosin muutakin matskua kuin vain wire loomia).
Johdotusputkea en ole löytänyt, kuin Bilteman ja K-Raudan sivuilta, ja niitäkin vain mustana ja kerman värisenä. Wire loomeihin soveltuvia maaleja kyselin, koska haluasin ns. liukuvärjättyjä putkia (katsokeehan Dreadvioletin sivuilta, mitä tarkoitan), ja jotenkin uskoisin, että violettivalkoisia tmv. värisiä ei valmiina myydä .
Kirjoittanut: Amelia De Vlarie (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.08.2008 14:54
Hehheh, menin sit hulluksi keskiviikkona ja laitoin hiukset uusiksi.. Ostin swarzckopf (miten hemmetissä toi kirjoitetaan??) väriä pitkästä aikaa, sillä olin huomannut tämän merkin tavaroiden olevan hieman huonolaatusempia kuin esim. Lorealin värit jotka pysyivät paaaljon pitempään hiuksissa ilman värin haihtumista. Huomasin tämän Swarchblablah merkin sit lanseeravan jonkun Brilliance nimisen linjan joka vaalentaa hiuksia ja värjää samalla. Ostin sit tuon violetin värin ja wow.. todellakin suosittelen.. Vaikka epäilin tuota värinpoiston ja voimakkaan värin yhdistelmää tappavan lopullisesti hiukseni niin olin sittenkin väärässä. Väri tuli kauniin magenta-purppura-violetti väriseksi ja vaikka hiuksia lähti ihan saman verran kuin yleensäkin hiusväriä laittaessani niin toi hoitoaine jätti hiukset kuitenkin pehmeiksi ja vahvemmiksi. Sit enkun otin sakset käteen ja vedin otsatukan.. hullu ämmä.. No sehän sai sittenkin paljon huomiota ja ihastuksia joten kai se kannatti

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit