Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hiukset 2

Kirjoittanut: Penni (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.09.2008 11:47
Ok. Eilen illalla en nähnyt hiuksiani luonnon valossa. Nyt näen.
Ne ovat helekutti PINKIT! *repii hiuksiaan*
Noh.. pidän näistäkin. Eipä onneksi sentään ole vaaleanpunainen vaan erittäin lähelle punaista menevä pinkki. *huokaus*
Mutta jotenkin on vain liiankin tyttömäinen olo. Kun yleensä vaatteissakin kammoan pinkkiä ja vaaleanpunaista.
Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
 • #362
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 20.09.2008 23:15

Lainaus: raavittu

Miten ihmeessä teille tulee parissa kuussa kakshaarasia? O.O Leikkasin vuosi sitten mun hiukset ja mulla ei oo edelleenkään latvat erityisen kuluneet tms.


Ite kans kerralla päätin leikata KAIKKI huonokuntoset pois, elikä ihan kunnolla lyhyeks (alle polkat). Hyvällä hoidolla meni melkein kolme vuotta, ennen kun alko taas haarottua. Jos ei kuitenkaan raaski ottaa reilusti kaikkea kuollutta hiusta pois niin niitä saa olla koko ajan leikkaamassa.
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.09.2008 12:41
Mun hiukset on huonossa kunnossa noiden blondailujen takia. Nyt onneks blondaan enää juuresta. Otsista oli pakko leikata tossa yhdessä vaiheessa, kun rupes latvat oleen niin huonossa kunnossa. Viimeks kävin kampaajalla vuosi sitten (jos undercutin leikkaamista ei lasketa)

Jepjep. Nyt on sellanen ongelma, et parin vk päästä otan taas kuiturastat pois ja multa rupee ideat loppumaan, et millaset rastat laittais seuraavaks. Toisaalta huvittais olla hetki ilman rastoja, mut tätä tuccaa on niin vähän päässä pitäis jaksaa laittaa keesi tai si fallsit tai sitten käydä kampaajalla, että kestän näitä.
Kirjoittanut: MissAnnThrope (Aktiivi)
 • #364
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: MissAnnThrope
 • Lähetetty: 21.09.2008 15:33
Otin eilen kuiturastat pois ja alta paljastuikin yllättävän pitkät hiukset O_o. Muistin että mulla oli ihan vähän yli olkapäiden ylettyvä emoletti , nyt on siis tapahtunut jonkin sortin ihme. Väri on vaan tällähetkellä lievästi sanottuna perceestä, puolet päästä on valkoisen vaaleaa ja puolet kellertävää..
Kirjoittanut: DarkCometh (Jäsen)
 • #365
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 21.09.2008 19:52

Lainaus: oneesan

Miulle kampaaja ehdotti että kun olen supervaalea blondi, joka värjää siksi joka kk mustaksi (koska muuten blondini näyttää kaljulta) että värjäisin vain juurikasvun, koska musta on aina musta, eikä juurikaan kulahda, näin minun ei tarvitse rasittaa kemmentä miljoonaa kertaa latvoja, kun ne ovat jo mustat.

Koti värjäyksessä on vähän hankala levittää sitä väriä pelkästään sinne juuriin, kun on vähän lyhyehköt hiukset (ei yllä silmille asti). Mutta ei siis ole mitään pelkoa että tukka lähtisi värjäyksen suhteen, alkokin jo kammottaa ajatus että palaisin takasin siihe maantieharmaaseen
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.09.2008 20:19
Nyt on taas kulunu pitäs väri saaha päähän
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.09.2008 22:59
Huomenna tulee päähän uusi tukka...tai no, saa nähdä jääkö päähän taas tukkaa ollenkaan, kampaajat kun ihkuttavat niin suuresti näitä 3cm mittaisia kananhanurityylejä.

Muox: tukka on edelleen päässä, ja väristäkin tuli ihan mukiinmenevä vaikka siihen pitää ehkä lisätä hivenen asennetta shokkivärillä. Iso plus on sivuotsikseksi muokattu ylipitkä otsikseni, jota ei enää tarvitse pitää päässä ihan niin järjettömällä määrällä hiuslakkaa vaan se pysyy pitämättäkin.
Kirjoittanut: xKittyx (Jäsen)
 • #368
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 21.09.2008 23:14
Minun pitäisi taas hieman blondata hiuksia mutta pelottaa kun hiukset ovat jo vähän huonossa hapessa.. ja sitten vielä jotain väriä. Kohta ei ole tuccaa ollenkaan päässä Eipä tarvii sitten enää murehtia värjäämistä.
Kirjoittanut: tuulikello (Jäsen)
 • #369
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 25.09.2008 18:33
En oikein tiedä, mitä tekisin hiuksilleni, kun vanhat, melkein puoleenväliin selkää olevat hiukset kyllästyttävät. Etuhiukset myös omistan. Ja aika pahassa kunnossa latvat ovat, mutten haluaisi leikata hirveän lyhyiksikään Olisiko jollain muulla ideaa, miten leikkaisin ne tai mitä tekisin, kun omat ideani ovat loppuneet?
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.09.2008 16:40
Keksinpäs tuossa muutama päivä sitten, että pistänpäs pidennykset ihan oikeasta tucasta tällä kertaa. Rastoille sanon siis hetkeksi näkemiin.. tai no en ole vielä ihan varma siitä millon ne pidennykset laitan. Tarkoituksena on siis pistää pinkkiä hiusnauhaa. Tilailen briteistä.

Onko kellään foorumilaisista kokemusta hiusnauhan kiinnityksestä ompelemalla?
Kauanko siihen suunnilleen menee aikaa?

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit