Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Children of bodom?

  Kirjoittanut: Black angel (Aktiivi)
  • #1
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 17.03.2008 09:00
  mitä mieltä te olette bodomista? minä ainakin pidän Laihoin kitaroinnista,mielipiteitä tänne kiitos!
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 17.03.2008 11:33
  Ja tätä(kään) ei voinut niputtaa vaikkapa "Cradle of Filth ja muut ei-goottibändit" -keskusteluun, koska..?

  Edelleen, jokaiselle metallibändille ei tarvitse tehdä omaa ketjua gootti-otsikon alla liikkuvassa foorumissa, vaikka toki metallibändeistä saa keskustella myös täällä.
  Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
  • Lähetetty: 17.03.2008 11:54

  Lainaus: Piiskansiima

  Edelleen, jokaiselle metallibändille ei tarvitse tehdä omaa ketjua gootti-otsikon alla liikkuvassa foorumissa, vaikka toki metallibändeistä saa keskustella myös täällä.


  Jepatijee näin minustakin. En vaa jaksanut alkaa "vinettämään" aiemmin.
  Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 17.03.2008 12:38
  Muistaakseni Bodomille on jo jokin ketju, mut sanon nyt tähänkin saman jutun ku aiemmin siihen toiseen ketjuun, et oon ihan fani, FME:ssä kävin hakeen Alexin nimmarin Levyjä löytyy, 1 dvd ja monella keikalla oon käynyt (ja tulen käymään edelleen)
  Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
  • #5
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 17.03.2008 12:44
  Aikaisemmin on tehty päätös, että tällaisia yhden bändin-viestiketjuja ei enää avata, vaan sullotaan johonkin jo olemassa olevaan aiheeseen.
  Niinpä teen rohkean teon, ja lukitsen tämän.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit