Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Fantasiamaailma

Kirjoittanut: Thrillence (Jäsen)
 • #11
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 24.03.2008 14:46
Mielummin sitä olisi suippokorvainen, lentäisi lohikäärmeellä ja sotisi kaikenmaailman örkkejä vastaan, kuin että kamppailee ties minkä avaruusgeometrian ja yhtälöiden kanssa, unohtamatta tietenkään puuduttavia äidinkielen kielioppisääntöjä, tai ranskan avoir (ja miljoonan muun) -verbin taivutuksia.
Tämä "todellisuus" muodostuu kaikista niistä asioista jotka aistimme pystyvät havaitsemaan, ja koska pidän ihmistä erittäin vajavasena niin aistien kuin ymmärryskyvynkin saralla, en luottaisi sen oikeellisuuteen. Vetoan ihmisrodun alhaiseen aivokapasiteettiin, kun en tätä pysty sen syvällisemmin edes pääni sisällä käsittelemään -.-
Mikäli maailma todella on tällainen kuin millaisena meidän rotu sen kokee, niin täytyy sanoa että jumalalla, tai mikä ikinä onkaan sen synnyn aiheuttanut, on pirun kurja asenne omaan luomukseensa.
Kirjoittanut: Penni (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.03.2008 23:48
En yhtään ihmettele vaikka kaikki pakenisivat välillä salaa todellisuutta mielessään. On tämä kyllä niin ankeaa.

Mutta palaanpa kysymykseen.
Lähin taruolento joka mieleen tulee on keiju, joka pörisee puremaan nukkuvia ihmisiä kaulaan öisin. Jotenka? Hyttynen. *nauraa*
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #13
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 25.03.2008 23:56

Lainaus: Penni

En yhtään ihmettele vaikka kaikki pakenisivat välillä salaa todellisuutta mielessään. On tämä kyllä niin ankeaa.

no siinäpä se fantasiamaailman juju onkin. tuon takia haaveilen salaa näyttelijän urasta, että saa paeta todellisuutta ja ansaita leipänsä sillä.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.03.2008 10:23

Lainaus: Penni

Lähin taruolento joka mieleen tulee on keiju, joka pörisee puremaan nukkuvia ihmisiä kaulaan öisin. Jotenka? Hyttynen.


Joo. Elämään mahtuu myös suurta draamaa kun joutuu väistelemään valtavan kokoisia käsiä. Vähän niinkuin Monty Pythonissa!
Kirjoittanut: Penni (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.03.2008 17:28

Lainaus: darkAngel

no siinäpä se fantasiamaailman juju onkin. tuon takia haaveilen salaa näyttelijän urasta, että saa paeta todellisuutta ja ansaita leipänsä sillä.


Itse huomaan haaveilevani usein olevani laulaja. Vaikka ääntä ei itsellä ole ollenkaan. (No, variksista hyviä sielunveljiä.) Mutta mukavahan se on haaveilla, ehkä ne joskus toteutuisivat. Ei tosin itseni kohdalla.
Kirjoittanut: Penni (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.03.2008 17:30

Lainaus: Piiskansiima

Joo. Elämään mahtuu myös suurta draamaa kun joutuu väistelemään valtavan kokoisia käsiä. Vähän niinkuin Monty Pythonissa!


*nauraa* Vähän draamaa mahtuisikin hyvin minun ah niin puuduttavan tylsiin päiviin.
Kirjoittanut: Kitiara (Jäsen)
 • #17
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 21.10.2008 20:01

Lainaus: diamond_385

Joillekin tämä maailma on liikaa. Mieluummin sitä pakenee omiin maailmoihinsa, jossa taikuus on totta eikä satua, jossa voi olla mitä vain, kuin kestää todellisuutta.

kuvailit juuri mut
Kirjoittanut: Minni (Jäsen)
 • #18
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 21.10.2008 20:04
Ja mut myös. Olen hulluna keijuihin. Ja kaikki fantasia kiinnostaa, mut pääsääntöisesti sadut.
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.10.2008 20:41
Pienenä mökillä mie leikin keijujen kanssa ja meidän saaressa asui haltijoita. Mutta tätini muutetua saareen haltiat katosivat, eivät ees lappua peräänsä jättäneet että löytäisin heidät uudelleen. Keijut ovat kai vieläkin siellä, vaikka mie en enää olekkaan ... Ja pienien maahisten kanssa kävin marjametsällä sekä hiihtelemässä isäpuolen metsissä!

On ikävää huomata kasvaessaan kadottaneensa nuo hyvät ystävät, nyt voi päästä enää vilaukselta muistelemaan tuota elävää maailmaa kirjojen kautta. Toisaalta, lähistölle on pesiytynyt ihan uudenlaisia seuranpitäjiä heidän hentojen ystävieni tilalle. Ehkä nämä kumppanini kestävät vierelläni koska maailman kylmyys ei saa heitä huuruun eivätkä he putoa heti kuolleina maahan, vaikka minun lisäkseni muut eivät heihin uskokkaan ...

Toivottavasti joku sai tästä kiinni - ja ne jotka eivät saa; teiltä jää paljon elämättä!
Kirjoittanut: Morningstar_ (Aktiivi)
 • #20
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 21.10.2008 21:40
hmmm... pakenen oikeeta maailmaa musiikin avulla, saan väsättyäå aina jostain soittolistasta itelleni soundtrackin erilaisiin maailmoihin

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit