Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 2 !

Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.11.2008 00:22

Lainaus: pikkumyy

Battle Roayal

Hyvä(t) leffa(t)
Kirjoittanut: MissAnnThrope (Aktiivi)
 • #712
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 08.11.2008 15:06
The Breed

alusta leffa oli ihan hyvä, mutta loppupuolen räiskinnät yms. muut pöljyydet vievät lopulta pätkästä hohdon.
Kirjoittanut: Kaihomieli (Aktiivi)
 • #713
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 08.11.2008 18:15
Memoirs of a Geisha
Tykkäsin aivan hirveesti. Kirjana tuo oli kyllä hiaman parempi, mutta kyllä tuo leffakin oli aivan ihana.
Kirjoittanut: nexubus (Nimetön)
 • #714
 • • Muokkasi: nexubus
 • Lähetetty: 08.11.2008 21:11
En ois uskonu että The Day After Tomorrowia typerämpää leffaa löytyy mutta The Happening niminen kakkakikkare vei potin. Käsittämätöntä tuubaa alusta loppuun. Kovin on M. Night Shyamalan taso tippunut (ei sillä että se ennenkään ois hirmu järkeviä leffoja tehny mut ne on sentään viihdyttäviä ja mestariteoksia tuohon verrattuna)
Kirjoittanut: Mystification (Aktiivi)
 • #715
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 09.11.2008 00:38

Lainaus: Kaihomieli

Memoirs of a Geisha

Kyseisessä leffassa kusee omasta mielestäni todella pahasti se, että puhutaan englantia.
Kirjassa Chiyo joutuessaan hutikkatalostaan okiyaansa, puhekieli vaihtui ainoastaan murteeseen, ei englantiin.

Vihreä maili tuli katsottua tv:stä, eilennäkö se nyt tuli vai koska.
Muistin sen koskettavammaksi, muttei se enää säväyttänyt kuten ennen, vaikka hyvä leffa sinänsä.
Onkohan Johnin (Michael Clarke Duncan) roolin esittäjällä yhtäkään leffaa, jossa tämä ei vetistele?
Kirjoittanut: Klavier (Jäsen)
 • #716
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 09.11.2008 03:06
Batman Begins
Katsoin leffan ainoastaan siitä syystä että haluan vähän pohjaa The Dark Knightille (jonka aion katsoa vain Jokerin takia). BB oli käsittämätöntä tökköä alusta loppuun. Pokka ei pitänyt edes kohdassa, jossa Brucen vanhemmat ammuttiin, kohtaus kun oli niin järkyttävän tarkoituksettoman tragikoominen. Huokaus, ehkä vika on vain minussa itsessäni. Ehkei minun pitäisi enää ikinä katsoa enää yhtään amerikkalaista action -leffaa.. -.-
Kirjoittanut: Tyhjäpää (Jäsen)
 • Lähetetty: 09.11.2008 13:14
Saw II katottii kaverin kanssa telkkarista. Ensimmäinen saw minkä näin, ja täytyy myöntää etttä oletin sen olevan raaempi.... Niin paljon kaikki kaverit oli hekuttaneet, ja kuitenkin se oli yllättävän huono. Mutta lopuratkaisu oli kyllä hyvä! En olisi itse ikinä osannut arvata miten siinä käy...

Katsottiin siinä myös The Eye. Elokuvan idea oli mielettömän hyvä, ja olin ihan innoissani että saan nähdä sen. Mutta todellisuudessa en tajunnut koko leffaa! Juoni oli sekava, ja homma pissi aika monessakin kohtaa. Loppujen lopuksi en saanut juuri mitään irti leffasta, kun tajusi jotain yksittäisiä kohtauksia (ja nekin osittain ja hetken pähkäilyn jälkeen) mutta ei että miten ne liittyvät toisiinsa... Mutta se etten tajunnut voi tietysti johtua aivoistanikin -.-

Nii! Ja katottii me myös Kauna! Olin odottanut jo jonki aikaa et nään sen, ja mulle oli kerrottu jo suunnilleen kaikki mitä siinä tapahtuu... Mutta silti hyvä! Tykkäsin ideasa tosi paljon, eikä siinä ollut niitä mielettömän raivostuttavia säikähdyskohtia millä saa hiukset pystyy ilman lakkaa. Rakastuin siihen pieneen poikaan joka tupsahti aina esiin joka paikasta ja siihen pappaan joka hokee peek-a-boo
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 09.11.2008 18:12
Tyhjäpää

Saw II on Sahaleffoista huonoin. Parhausjärjestys onkin yllättäen IV, III, I, II. Vitonen pitäisi käydä katsomassa vielä.

Tuli katsottua eilen leffa nimeltä Boat Trip. Aivan järkyttävän huono ja yhdentekevä, en voi suositella kellekään.
Kirjoittanut: pikkumyy (Nimetön)
 • Lähetetty: 09.11.2008 20:35

Lainaus: Kaihomieli

Memoirs of a Geisha
Tykkäsin aivan hirveesti.


Niin minäkin ja tänään katselin pitkästä aikaa ko. leffan. Kirjaa en ole lukenut, ehkä pitäisi..

Lainaus: Mystification


Kyseisessä leffassa kusee omasta mielestäni todella pahasti se, että puhutaan englantia.

Samaa olen valitellut minäkin, oikeaastaan ainut mistä antaisin miinusta tuolle elokuvalle. Muuten niin ihanasti japanilainen tunnelma menee pilalle kun puhuvat englantia.
Kirjoittanut: tuulikello (Jäsen)
 • #720
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 09.11.2008 21:10
Saunassa käväisin syntini pesemässä eilen . Ja tykkäsin kyllä, visuaalisesti yksi parhaista leffoista joita olen nähnyt. Se suo vaan oli niin upea. Odotin, että kuulostaisi tosi tyhmältä, kun kauhuleffassa puhutaan suomea, mutta ei se sitten kuulostanutkaan. Pari kohtaa siinä oli kyllä sellaisia, etteivät nyt niin oleellisia olleet tai meni vähän ohi, mutta voisin kyllä uudestaankin katsoa joskus.
Ainiin, minäkin säikähdin siinä lopussa kamalasti, hävettää

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit