Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva 2 !

Kirjoittanut: Aracnathea (Jäsen)
 • #961
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.12.2008 13:47
Brokeback Mountain tuli eilen parin kaverin kanssa katsottua pitkästä aikaa. Loistava elokuva muuten, mutta vihaan tällaisia surullisia loppuja : <.
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #962
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 28.12.2008 13:07
Transporter 3

No juuh, kaksi edellistä ovat olleet vallan viihdyttäviä, edeltäjiinsä verrattuna jäi jokseenkin laiskaksi. Plussana pahisroolin vetävä T-Bag Prison Breakista
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #963
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 28.12.2008 13:09
Transporter 3
Noh, nyt kyllä pitää sanoa, että tämä leffa oli hienoinen pettymys. Aikaisempien Transporter elokuvien takia tältäkin jatko-osalta odotti hiukan enemmän. Toimintaa leffassa oli laiskasti ja jotenkin päähahmona toimiva Jason Statham oli laitettu hiukan "pehmoilevaksi" tähän rooliin ja se jämäkkyys koko henkilöltä oli jokseenkin hukassa. Leffan aikana tuli jopa pariin otteeseen pieni torkahdus, joten sekin kertonee jotain. Uudestaan en katsoisi enkä hyllyyn ostaisi aiempien Transporter leffojen kaveriksi.
tähtiä tämä saisi sen **
Kirjoittanut: Sarutor (Nimetön)
 • Lähetetty: 28.12.2008 13:54
Dark Floors ei toi niin huono ollu mitä on kaikkialla lukenu ja kuullu että ihan surkee ihan katottava leffa oli parempiki ois voinu olla mutta ihan katottava.
Resident Evil pitkästä aikaa katoin ihan hyvä leffa se noin on mutta oisin tykänny paljo enemmän jos ois ollu pelille enemmän uskollinen ja siellä kartanossa ja muussa ympäristössä tapahtunu
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #965
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 28.12.2008 21:31
Katsottiin the Prestige ja Hancock. Pitkästä aikaa tykkäsin molemmista illan aikana katsotuista leffoista.
Kirjoittanut: Penni (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.12.2008 00:20
Yön kansa (NightBreed)
Ihana oli.
Kirjoittanut: Elvira (Aktiivi)
 • #967
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 29.12.2008 10:56
Katsoin eilen telkkarista Narnian Velho ja leijona. En ollut sitä vielä nähnyt, koska olen vannoutunut tv-sarjan fani ja ajattelin, ettei elokuva yllä samaan kuin tv-versio... Ja olin valitettavasti oikeassa. Tuli nyt sekin sitten nähtyä, eikä se nyt niin huono ollut, mutta olenkin vähän puolueellinen.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #968
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 29.12.2008 13:02

Lainaus: Elvira

Katsoin eilen telkkarista Narnian Velho ja leijona.

Samoin katsoin minä. Mutta itselläni ei ollutkaan mitään odotuksia leffan suhteen, kun en ollut tv-sarjaa tästä nähnyt, enkä kirjaa lukenut. Jokseenkin tuntui, että leffa oli aika nuorelle väelle suunnattu. Tuli sellainen lastentarina olo, kun tätä katsoi. Vaikka olihan siinä joitain sellaisia kohtiakin, mitä en olisi aivan pienimmälle väelle näyttänyt. Mutta ei se nyt niin huono ollut. Leppoisaa ajankulu katsottavaa.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.12.2008 21:44
Sweeney Todd tuli katsottua. Kerrassaan upea elokuva!
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 29.12.2008 22:04

Lainaus: Funereal Soul

Leppoisaa ajankulu katsottavaa.

Höhöö! Hahaa! Leppoisaa! Sitä se oli. Nimittäin sitä se oli jos leppoisalla tarkoitetaan aivojen tuhoamista tuol... No okei, en osaa muotoilla tästä viestistä mitenkään älyllisesti häikäisevää piikittelevää kommenttia tuota typerää elokuvaa kohtaan. Näin siis käynkin suoraan asian ytimeen: Eikö yhtään niin kuin rävähtänyt silmille, että siellä telkkarin ruudulla jotkut pullaposkiset pikkulapset juttelevat lämpimiseen jonkun jellonan kanssa? Eikö niin kuin yhtään häirinnyt tuo pikkuriikkinen seikka? Ymmärrän kyllä, että on olemassa sellainen fantasiasysteemi ja sellaista voidaan ujuttaa tyylikkäästi myös valkokankaille, kuten siihen Lords of da Ringin leffasarjaan, mutta tuossa Narniasysteemissä on piilokristittyjä ja puhuvia leijonia. Ryhdyin katsomaan elokuvaa joskus kesken kaiken, aloitin nimittäin tuijottamisen siinä vaiheessa kun se kaksivuotias pikkutyttö viskasi tikarin oitis jonnekin hamaan kaukaisuuteen, jossa nökötti sellainen maalitaulu. Tytön tikari liihotteli siihen häränsilmään ihan tuosta vain. Ei voi oikeasti onnistua. Eivätkä sudet juttele. Ihan tiedoksi vaan. Ilman juttelevia susia ja leijonia ja niitä kentaureja tuokin leffa olisi voinut olla vähän parempi. Huomattavasti parempi se olisi voinut olla jos siinä ei olisi käytetty niitä punaposkisia pikkulapsia, jotka pilasivat koko katseluelämyksen (sen leijonan ja susien kanssa). Ai niin, mutta olihan siinä kaksi puhuvaa marsuakin vielä. Voi hyvänen aika sentään. Jos tuossa leffassa oli jotain hyvää, se hyvä liittyi niihin taustalla näkyneisiin maisemiin. Paitsi. Tässäkin on yksi mutta, kun nuo elokuvaa tehneet retardit uitattivat niitä ärsyttäviä pikkulapsia joessa, lapsukaisilla ei edes hengitys huurunnut vaikka jäävedessä kylpivät. Hypotermia, anyone? Huono leffa. Jopa ne Eniron nollanollasata-mainokset ovat vähemmän huonoja kuin mainittu filmi.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit